Мамо, уявляєш, мій козел ногу зламав!!! Ну яка тепер дача?

Так, зая. Що??? Ну як же ти, мій зайчик, туди потрапив?! Точно ногу зламав? Золотко моє, дуже болить тебе зараз там, так? Ти в якій тепер лікарні? Я тільки на роботу зараз заскочу, шефу все поясню і спробую відпроситися! – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Слухає відповідь і кілька разів схлипує. Потім продовжує:

– А у тебе ніжка вже в гіпсі, так? Котику, хороший мій, ну давай я приїду! На таксі доберешся? Що? Та яка дача, рідний мій! Взагалі забудь ти про це! Плювати на цю дурну дачу! Ми з мамою потім все там самі накопаємо і посадимо. Ти про себе думай, котику мій! Бідолаха… Та як же ти так? Ніженьку зламав… Що? Ах ти мій хороший! Звичайно! Ще як люблю! Ти в мене найкращий, мій золотий! Що? Ще як розцілую! Ти тільки обережно! Гаразд? Так. Поки-поки!

Відключається. Тут же дзвонить знову.

– Мамо? Уявляєш, мій козел ногу зламав!!! Урод кінчений! Ну яка тепер дача? Хто буде грядки копати? А дерева обрізати? Мамо, я зла, як мегера! Вбила б його! Гаразд, я під’їжджаю до роботи, у нас із дівчатками невеликий сабантуйчик, пам’ятаєш? Відзначаємо Марійчині іменини. Пока! Подзвоню ще!

Нічого собі, різниця, подумалося мені… незрозуміло тільки, нафіга вона з ним живе, раз не любить…

Оксана ПОП, газета «ПОРАДИ», ексклюзивно для zakarpatpost.net