Гороскоп на тиждень. 28 жовтня – 3 листопада 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

28 жовтня – молодик. Без жалю в цей день розстаньтеся зі старими непотрібними речами, що скупчилися в будинку. Вони заважають вам рухатися далі.

З 29 жовтня по 3 листопада – зростаючий місяць. Ідеальний час для того, щоб змусити фінанси працювати на себе. Зараз можна відкрити вклад, покласти гроші під відсотки, вигідно купити акції або облігації. Якщо ви погано розбираєтеся в інвестиціях, попросіть допомоги у професіонала.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

ОВЕН

На цьому тижні постарайтеся завершити всі поточні справи. Після у вас просто не буде на це часу. Кохана людина може здивувати, будьте готові зробити приємне у відповідь. Підвищиться інтерес до бізнесу і ризикованих операцій. Але навряд чи ви зумієте досягти успіху в поодинці, бажані всі форми співпраці. У більш вигідній позиції ті, хто пов’язаний з водою, рідинами, благодійністю, а також творчі люди.

ТЕЛЕЦЬ

Нові знайомства зараз обіцяють бути вкрай приємними і продуктивними. Не сидіть в цей час вдома – частіше зустрічайтеся з друзями, відвідуйте культурні заходи. На роботі можливі сутички з колегами. Запобігти їх можна, якщо зберігати нейтралітет. Вам бажано орієнтувати себе на співпрацю, хоча в цій сфері не виключені розбіжності. Предметом спору може стати заздрість з вашої чи іншої сторони, але якщо не порушувати це почуття, то все піде як треба.

БЛИЗНЮКИ

Людина, на яку ви розраховували, може несподівано підвести. Заздалегідь готуйте запасний аеродром. Емоції в даний період будуть напружені до межі. Не зривається на близьких. Краще в такому випадку піти в зал або на пробіжку – проведете час з користю. Хитрощі вам не позичати. Але чи варто вивідувати чужі секрети, коли зараз у вас повно своїх? Займіться краще спільними доходами або питаннями спадщини, інвестицій.

РАК

У вас зараз може виникнути бажання вплутатися в якусь авантюру. Але зірки попереджають: не варто. Навпаки, період хороший для неспішних справ і вирішення поточних питань. Тим, хто на дієті, варто побажати сил. Спокус зараз буде багато! Настає гарний час для прояву талантів і здібностей. Удача зовсім близько. Але в гонитві за задоволеннями не забудьте про помірність хоча б в харчуванні, а то зараз легко набрати зайву вагу.

ЛЕВ

Якщо у вас ще не заплановано романтичне побачення в цей період, пора це виправити! Цей тиждень підходить для зізнань і теплих обіймів. Можна і потрібно доглядати за собою. Це підніме самооцінку і допоможе повірити в себе. Ви знайдете щастя в облаштуванні домівки чи інших заходах, спрямованих на зміцнення тилів. Це вам потрібно, щоб потім не відволікатися. Непогано відвідати батьків, проявити турботу про дітей.

ДІВА

Зірки не радять вам сподіватися на оточуючих зараз. Будь-які важливі проекти, розпочаті в цей час, ризикують опинитися провальними. Зате плани, пов’язані з відпочинком, реалізуються на ура. Найкраще зараз відпочивати великою компанією. Спілкування набуде більш широкий та інтенсивний характер, хоча і пов’язане з додатковими витратами. Дуже вдалий час навчання тому, що допоможе в професії.

ТЕРЕЗИ

На початку тижня вас може очікувати приємний сюрприз. Але питань після нього буде більше, ніж відповідей. Ближче до середини тижня ви станете розсіяні, що не може не позначитися на вашій трудовій діяльності. Начальство буде невдоволено, доведеться виправляти помилки. Ви налаштовані на досягнення практичних результатів. Не виключено, що деяким вдасться знайти кращий варіант роботи, хоча не варто поширюватися про це всім і кожному: комусь не дуже сподобається ця новина.

СКОРПІОН

Питання, яке не давало вам спокійно спати останнім часом, нарешті вдало вирішиться. Зате коханий навряд чи порадує. Можливі розбіжності з ним і навіть розставання. Намагайтеся більше відпочивати і менше думати про справи. На роботі візьміть пару відгулів. В цілому у вас буде позитивний настрій і віра в краще, тому що зірки на вашому боці. Однак вам бажано продумувати свої дії, щоб уникнути помилкових вчинків.

СТРІЛЕЦЬ

Поради, які будуть давати вам близькі люди, варто взяти до уваги. 28 жовтня слід бути насторожі: вас можуть обдурити. При виникненні матеріальних проблем не зациклюйтеся на них. Просто не розкидайтеся поки грошима. Це не найкращий час для далеких поїздок і миготіння на публіці. Але ви можете приємно вразити оточуючих своїм досвідом і зрілістю, особливо в спілкуванні тет-а-тет. Ви хороший фахівець, але зараз краще частіше триматися в тіні.

КОЗЕРІГ

Лінь буде переслідувати весь цей тиждень. Через це можуть виникнути конфлікти на роботі і в сім’ї. Зараз небажані довгі поїздки – перенесіть їх на інший час. Період також травмонебезпечний: будьте вкрай обережні. Бажано більше спілкуватися, не зациклюючись на суто матеріальному. Від вас чекають мудрої поради та демократичності в поведінці.

ВОДОЛІЙ

Ідеальний період для самоаналізу. Перегляньте свої погляди на життя. Можливо, вам варто попросити вибачення у тих, кого ви могли якось образити. Великий шанс забути щось важливе: робіть замітки, щоб цього уникнути. Головна проблема – здоров’я, яке зараз, на жаль, не на висоті. Але якщо займетеся ним всерйоз, то далі все піде по наростаючій. А ще намагайтеся не ухилятися від того, що необхідно зробити.

РИБИ

Відносини з грошима вийдуть на новий рівень. Ви зможете зробити вигідні придбання, почати збирати або закрити борги. Відносини з рідними будуть трохи гірше. Намагайтеся уникати сварок і першими йдіть на примирення. Це допоможе налагодити спілкування. Зараз ви повні чарівності і прагнете до чогось позамежного. Є шанс великого везіння, але і великої ілюзії. Тому не варто занадто відриватися від землі в надії спіймати удачу за хвіст.

zakarpatpost.net