10-денне малятко смішно корчить милі мордочки, коли батько ніжно гладить її по голові.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

На чудових кадрах, які ви знайдете нижче, зображене 10-денне малятко, яке усміхається своєму батькові, коли той з усією ніжністю масажує йому голову, інформує Ukr.Media.

На відео, розміщеному в мережі, показано, як Джош Хокінс (Josh Hawkins) з Австралії акуратно і дуже трепетно потирає рукою голівку своєї новонародженої доньки Біллі (Billie).

Коли він це робить, дитина посміхається йому, демонструє язик і навіть ніби засинає від одержуваного задоволення, яке приносить їй її батько.

З моменту публікації ролика в Мережі, його змогли переглянути понад 8,4 млн разів, крім того, відео отримало понад 44 тис. коментарів і понад 108 тис. репостів.

Хокінс, який знімає відео для соціальних мереж, маючи там нік «Привіт, Джош» (або «Hi Josh»), опублікував кліп два тижні тому, коли Біллі було всього 10 днів.

«Кожна дівчина в захваті, коли хтось торкається їх волосся… #10daysold», — підписав свій пост щасливий тато.

З того часу чоловік поділився ще одним відео зі своєю донькою, яка насолоджується масажем голови. У новому ролику він пожартував, що готовий виконувати масаж голови дітям на замовлення.