Лікування звуками: що зцілить ваше серце

Шлунку допоможе тріск вогню, ниркам – вода, а нервам – брязкальце

Звукотерапія, або лікування звуками, міцно увійшла в медичну практику. Все тому, що давно було помічено: звуки природи здатні не тільки покращувати психологічний стан, але навіть лікувати хвороби, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я».

  • Корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Симпатія до тих чи інших звуків – явище індивідуальне. Але є частоти, які подобаються всім без винятку, тому що позитивно впливають на наше здоров’я. Як працює лікування звуками повсякденності, Liferead розповіли член Української спілки психотерапевтів і Асоціації народної та нетрадиційної медицини України Алла Чайковська і доцент Київського нацуніверситету ім.Шевченка Олексій Міхно.

Як пояснюють експерти, звуки оздоровлюють, впливаючи на роботу гормональної та нервової систем – головнокомандувачів здоров’я людини. Передусім допомагають звуки, створені природою, бо людина і створена нею, і є її частиною. Але певні звуки впливають також на конкретні органи, маючи ті ж частоти, що і їх клітини, або резонуючи з ними ментально.

Слухати можна і уявні звуки. Підсвідомості (а саме на цьому рівні працює будь-яка метафізична терапія) все одно, відбувається все насправді чи уявно. Тому не біда, якщо якраз зараз немає відповідних звуків. Правда, для цього потрібна виняткова слухова пам’ять. Повний текст читай у газеті «Поради здоров’я». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 89266. zakarpatpost.net