Ідеальна історія щасливого кохання закарпатської родини

Як газета поєднала два гарячі серця

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Деколи люди поєднують долі у зовсім несподіваний спосіб. Хтось знайомиться на вулиці, хтось у студентській аудиторії, хтось – у Інтернеті. А Романа Данюка та Людмилу Роман звело оголошення  в газеті.

Роман давно шукав собі пару, але та єдина чомусь не траплялася. Хоча він почувався добре й один, вмів і їсти приготувати, і у квартирі лад навести, та вечорами все частіше хотілося пригорнути когось близького, просто поговорити, або навіть  із кимось разом помовчати.

Чоловікові було вже майже 40 років. Та він не знав, де шукати споріднену душу. Якось один знайомий порадив йому дати оголошення, мовляв, у нього таким чином кум собі дружину знайшов і вже 10 років живе з нею душа в душу.

Отже, Роман вирішив також шукати своє щастя через газету.

«Я прийшов у редакцію газети «Закарпатські оголошення» Знав, що там є рубрика «Клуб знайомств». Червонів, коли диктував текст. Дівчина, що розмовляла зі мною, усіляко заспокоювала, просила не хвилюватися,запевняла, що таких, як я – тисячі і газета допомагає кожному, хто шукає пару, владнати долю, адже на заявки, які можна подати анонімно приходять десятки листів»,- наголосив чоловік. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net