Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №7

Автор «Парку юрського періоду» та «Війни світів» у дитинстві палив штори та ходив у школу з кінокамерою

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

А також він не приховує свого українського коріння

Стівен Спілберг. Його ім’я відоме у всьому світі, але мало хто знає, що хоч і народився всесвітньо відомий режисер у США, та походить він із Одеси. У його сім’ї часто звучала українська мова й засинав маленький Стівен під українські колискові. Діти в школі завжди називали його людиною-кінокамерою, адже з нею хлопець ніколи не розлучався. Через погані оцінки йому двічі не вдалося вступити  до школи кіномистецтв, де його назвали бездарним.

Закарпатець із чужим серцем найбільше мріє схуднути

Коли дивився на відео унікальну операцію, плакав     

У Василя Миговки з Білої Церкви, що на Закарпатті, серце працювало всього на 15 відсотків. Він помирав. Йому запропонували пересадити донорське. Закарпатцеві 56 років і він дуже хотів жити. До Ковеля його привезли спеціально для трансплантації спеціальним реанімобілем. Цікаво, що саме в цьому місті, у звичайній районній лікарні 15 років тому вже проводили подібну операцію.

Китаєць прожив 256 років Загадкова історія довгожителя

У 1933 році помер чоловік, якого називають найстарішим у світі. Лі Чінг-Юн стверджував, що з’явився на світ в 1736 році. За іншою інформацією, він народився в 1677-му. Таким чином, довгожитель міг прожити 197 або навіть 256 років.

Українка прийняла пологи в літаку під час польоту

Дівчина летіла з Дохи в Бангкок. Аж раптом сталося несподіване – команда літака оголосила в салоні, що необхідна допомога лікаря.

Прийомна мати катувала дитину: морила голодом, била, колола голками

А ще вона змушувала хлопчика годинами непорушно стояти у кутку, погрожувала відірвати статевий орган та забороняла плакати

Нечувані знущання довелося зазнати маленькому хлопчику, якого усиновила жінка з Дніпра. Життя Владика перетворилося на справжнісіньке пекло. Він, наче дресирований собака, навіть у лікарні чекав наказу, аби заговорити. І хто знає, скільки б це тривало, якби не випадок.

Батько ґвалтував 16-річну доньку навіть тоді, коли вона завагітніла, а в школі її ніхто не захистив

Страшна подія сталася у селі Глинниця Чернівецької області. Чоловік, якого ніяк не можна назвати батьком, весь час домагався рідної дитини. Ґвалтував дівчину з особливою жорстокістю, при цьому, аби не пручалася, нещадно її гамселив.

Країна, де жінки б’ють чоловіків,заробляють більше за них, а діти живуть з батьками до 45 років

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, інформатор газети «ЯСНО» протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він люб’язно ділиться з улюбленими читачами.

Жінка прихистила цуценя, яке орел скинув у її сад, але згодом виявила, що це не собака

Жінка з передмістя Мельбурна взяла під свою опіку бездомного цуцика, якого впустив орел, пролітаючи над її оселею.

Кота Гарі від смерті врятував собака

Ця історія трапилася нещодавно у Харкові.

Повідомили про неї у спільноті «Порятунок тварин Харків».

На одній із вулиць міста трапилася аварія. На такі пригоди багато водіїв, на жаль, взагалі не реагують. Коли вони збивають тварину, більшість спокійно їде далі, навіть не намагаючись надати своїм жертвам якусь допомогу, відвезти до ветеринара, не кажучи вже про те, аби повідомити про все  правоохоронців.

Грета залишилась одна, сусід хотів її пристрелити

Доля кожного з нас може скластися по-різному. Кожна людина може залишитись одна через життєві обставини. І це може трапитися тоді, коли вона стара, безпомічна, потребує підтримки і опіки… Тож і не дивно, що часом так буває з собаками, навіть із породистими.

Старенького  друга викинули разом зі сміттям, а щоб скоріше сконав, ударили лопатою  по голові

Нечуваний за жорстокістю випадок трапився нещодавно у Києві. Собаку, який все життя вірою і правдою служив чоловікові, той вирішив, як якийсь непотріб, викинути на сміття… а щоб не повернувся додому, ще й ударив чимось важким по голові (ймовірно лопатою)… та так сильно, що бідний песик справді не зміг ходити. Так старенький пес і лежав посеред різного непотребу, аж поки його не знайшов дідусь. Голодний і виснажений собака навіть не підводився.

Ознаки чоловічої сексуальності міфи і факти

Якби чоловіки знали, по скількох ознаках жінки намагаються визначити потенційну сексуальність кожного нового представника чоловічої статі, що з’явилася на їхньому горизонті, вони щонайменше були б здивовані.

Як зберегти стосунки на відстані і як жити без сексу

Багато пар стикаються з такою проблемою як стосунки на відстані. Це складно, але пристосуватися до ситуації, коли немає можливості в будь-який момент обійняти кохану людину, все ж таки можна. Тож як не дати згаснути почуттям на дистанції?

Як протизаплідні засоби руйнують жіночий мозок

Дослідження мозку показало, що ключова ділянка мозку була менша серед жінок, які приймали оральні контрацептиви.

Хіба щастя продається?

Їй було нелегко в новому колективі. Там здебільшого працюють дружини заможних чоловіків

Мені 38 років. З чоловіком розлучилася одразу після народження дитини. Дитячі плачі, обов’язок заробляти на нас із дитиною, відповідальність – все це виявилося для нього великим тягарем. І він пішов від нас. Зараз живе з жінкою, яка ні дня не працювала і цілими днями пиячить.

Через знеболювальні кров жінки стала синього кольору

Вид крові може в декого викликати запаморочення, але кров однієї жінки, ймовірно, викличе запаморочення у найстійкіших.

54-річний чоловік повз два дні зі зламаною ногою, щоб побачити своїх дітей

Ніл Паркер, досвідчений мандрівник з Австралії, розказав з лікарняного ліжка про свої неймовірні здібності виживання.

Як я працювала нишпоркою і викривала людей

Спровокувати зраду складно, якщо людина сама не хоче цього робити

Зраду я завжди вважала найстрашнішим злочином із усіх можливих. Я прирівнювала її до вбивства. Усім своїм друзям – як чоловікам, там і жінкам – казала:  якщо партнер зраджував, негайно потрібно розлучатися, бо він чи вона таким чином вбивають любов. Не просто вбивають, а, на мою думку, роблять це з особливою жорстокістю – шматують світлі та високі почуття другої половинки.

Дослідження доводять, що люди здатні спілкуватися один з одним під час сну

Дослідження підтверджують гіпотезу про те, що люди можуть спілкуватися уві сні. Ідеться про здатність свідомо чи несвідомо передавати інформацію іншим людям під час сну.

Стало відомо, скільки людина може прожити на Марсі

Так стверджується у новому дослідженні, де піддали сумніву проєкт колонізації Червоної планети. Науковці з Массачусетського технологічного інституту (США) дійшли висновку, що на даний момент не існує технологій для заснування поселення на Марсі.

Знайдено спосіб переробки всіх видів пластику

Австралійський науковець Лен Хамфріс та професор Сіднейського університету Томас Машмеєр заявили, що розроблений та запатентований ними пристрій може утилізувати пластик, що досі не підлягав переробці.

Чи знаєте ви, в якому місті є зоопарк мікробів

Інтерактивний зоопарк із живими мікробами Micropia, перший у світі, відкрився у столиці Нідерландів – Амстердамі.

Де в Україні знаходиться містечко, назва якого навіює страх

Чи знаєте ви, що в Україні була своя оборонна стіна, яку можна порівняти з Великою Китайською… і не лише за функціями, які вона колись виконувала, але й за розмірами. А де жив український Робін Гуд? Або де  знаходиться населений пункт, якого свого часу так боялися, що навіть охрестили його іменем нечистого?

Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net