Закарпатець побував у країні, де жінки б’ють чоловіків, заробляють більше за них, а діти живуть з батьками до 45 років

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, інформатор газети «ЯСНО» протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він люб’язно ділиться з улюбленими читачами, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Жити з мамою до 45 – нормально

Як і українці, іспанці люблять дітей і оточують їх надмірною увагою. Там піклуються про синів і доньок приблизно до 45 років. Більшість живуть із батьками як мінімум до 35.  Більше того, за законом, до 16 років дитину одну не можна навіть відпускати в школу. Таким чином, несамостійність виховується з дитинства. Однак у них це вважається нормою.

При цьому в іспанців дуже своєрідні методи виховання. Примхливу дитину тут цілком нормально залишити посеред вулиці і піти у своїх справах. А ще через денну спеку, дітям дозволяють гуляти вулицями до пізньої години.

Однак іспанські жінки не можуть терпіти бути залежними від чоловіків. Вони самі забезпечують дітей і самі вибирають того, хто може стати їхнім батьком. Чоловікові там залицятися до жінки вважається поганим тоном. Це мають робити виключно жінки. Якщо жінці хтось сподобався, вона йде знайомитись напролом.  Часто також жінки заробляють більше за чоловіків і в сім’ях роздільний бюджет. При цьому працююча жінка і чоловік, який сидить вдома з дітьми, для іспанців цілком нормальне явище. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net