Стало відомо, від чого утворюються камені в нирках. Причина шокує

За словами лікаря Федора Дем’янчука, це відбувається через нестачу в організмі сирих овочів.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

«Під час варіння при температурі вище 54 градусів навіть найбільш корисні продукти втрачають природні ферменти, – каже він. – Відповідно при перетравлюванні такої їжі в організмі починають утворюватися шлаки. Якщо овочі споживати сирими, ці ферменти у шлунку активізуються і повністю згорають».

Тому більшість нашого раціону повинна становити сира їжа. Крім того, на думку спеціаліста, аби не утворювалися камені, не варто змішувати під час споживання варені і сирі продукти. Він радить спершу їсти сирі овочі і лише потім гарнір. Також Федір Дем’янчук наполягає, що під час лікування ні в якому разі не можна вживати м’ясо і радить їсти багато сирого буряку.

Наша героїня також це підтверджує. Син навчив її пити буряковий фреш, і він також допоміг їй очистити організм та покращити самопочуття. Пити його потрібно вранці до сніданку, тоді ефект буде сильнішим. Тільки починати треба з малої дози (грамів 50) і потім поступово нарощувати.

Якщо людина хоче не тимчасовий, а постійний справжній ефект, то варто прислухатися до цих простих  порад і змінити спосіб життя. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net