Під чужими іменами і фото. Що роблять у соцмережах фейкові закарпатці?

Саме це і з’ясовувала газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Скільки у вас френдів, тобто друзів, чи підписників на особисту сторінку, настільки ви популярні. Звісно, це з одного боку так, але з іншого, чи завжди читають ваші друзі ваші записи, чи завжди коментують їх, вподобають? чи завжди вони поділяють вашу думку? Звісно ж, ні. Отже вся ця віртуальна дружба є не чим іншим, ніж просто черговими знайомими, яких і в реальному житті кожній людині вистачає.

Звісно, якщо ви зірка, відомий політик, то колекціонувати друзів добре, адже вони – потенційні ваші фанати, виборці, покупці, клієнти… Але якщо ви просто зареєструвалися для того, аби відключитися від реальних проблем і знайти однодумців, навряд чи вам буде важливо, чи у вас 5 тисяч чи тільки 5 так званих френдів.

Наприклад, ви виставили запис про те, що вуличні хулігани закидали камінням безпритульного собаку. І тут ви можете побачити всю «доброту» ваших друзів. Звісно, захисники нещасного знайдуться. Але будуть і такі, хто писатиме, що всіх безпритульних потрібно знищувати, бо можуть когось вкусити, або почнуть вас повчати, що краще б ви писали, як погано живеться людям. Будуть і такі, хто щиросердно проклинатиме живодерів і бажатиме, аби їм покрутило руки-ноги, що їм потрібно відтяти пальці, а потім по сантиметру відрізати руки, закидати їх у відповідь камінням, або роздягнути догола, прив’язати в самому центрі міста до стовпа, щоб кожен бажаючий міг взяти батіг і пошмагати нелюдів. На такі побажання закарпатці  також не скупляться. Вони, звісно, дуже побожні, просто як живодери, яких, на жаль, у області немало, так і їхні опоненти в моменти психічних нападів не можуть себе контролювати. Лише в неділю у церкві обидві сторони одягають на себе інші маски і показово починають бити поклони. Утім повернувшись додому і зайшовши в соцмережу, знову перевтілюються і починають вести інше життя. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net