Чому диванні експерти сіють у соцмережах негатив

Ні Порошенко, ні Зеленський, ні жоден наступний президент не зроблять внутрішній світ певної людини більш кращим і світлим і не запропонують 100 тисяч, аби хтось був більш життєрадісним…. і вони й не мають це робити. Щастя і вдоволеність можна знайти лише в собі, воно не залежить ні від кого іншого!

Однак такі критикани збирають довкола себе велику кількість вдячних коментаторів-однодумців, разом вони починають вишукувати у кожному щось таке, що не подобається їм особисто й потім просувають це як єдину і незаперечну істину.

На це ведуться багато користувачів, так поступово соцмережі заповнюються негативом. Мова може йти не конкретно про політиків, депутатів, чиновників, а навіть про власних колег. Нерідко так роблять журналісти, що не лише не робить честі їм, але й залишає не дуже приємний осад на усіх представниках самої професії, у тому числі й на тих, хто розповсюджує таку інформацію. Проте над цим мало хто думає.

Критикани у соцмережах завжди шукають, на кого б накинутись… і знаходять, бо людей там багато. Однак згодом вони ж самі стають жертвами тієї ж критики, тільки вже від інших людей. Адже відомо, що життя – бумеранг і, як кажуть, якою мірою міряєте іншим, такою ж відміряється і вам. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net