Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №11

Чому розумні люди живуть у безладі, матюкаються та пізно лягають спати

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Наскільки часто ви використовуєте мат у своїй промові? Вас критикують через безлад в спальні? Ви пізно лягаєте спати?

Як побудувати здорові стосунки Експерти дали 8 порад

У романтичних стосунках, заснованих на міцних почуттях, більше плюсів, ніж можна собі уявити

Чи можна контролювати свої думки

Час від часу у кожної людини виникають думки, за які потім їй буває соромно. І дуже добре, що їх ніхто не чує. Та інколи погані думки несподівано вириваються у світ, трансформуючись у небажані слова, викликаючи відповідну реакцію і наслідки… Біблія говорить: які думки у серці людини – така й вона.

Чому хліб – не джерело енергії, а жир під шкірою

Україна на другому місці в світі за смертністю через серцево-судинні хвороби. І на першому – в Європі

Маєте прищі? Припиніть пити газовану воду

Її часте вживання пов’язане із низкою негативних наслідків для здоров’я.

  1. Сприяє збільшенню ваги. Содова з високим вмістом калорій не обмежує голод, що дозволяє легко споживати її у великих кількостях. Дослідження також показують, що люди, які часто п’ють газовану воду, важать більше тих, хто її не п’є.

Світ поступово відмовляється від м’яса

Адже це вже доведений факт, що переважна більшість хвороб пов’язана з уживанням у їжу продуктів із тварин.

Українське Королівське Євангеліє давніше за Пересопницьке на 160 років

Чому українські президенти присягають на вірність народу не на найстарішому Євангелії, написаному в Україні? Як унікальна рукописна книжка давньою українською мовою народилася в неписьменному краї? Чому її історія досі відома лише небагатьом? Сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам про Королівське Євангеліє, яке на 160 років старше за Пересопницьке, таємниці якого досі замовчуються. Написане воно від руки старослов’янською мовою. За водяними знаками науковці визначили – папір привезений аж із Італії. А Королівським його назвали на честь закарпатського села, де й було створено книгу.

Найсильніший чоловік планети співав у хорі та працював охоронцем

Найсильніша людина світу, відомий український богатир Василь Вірастюк є людиною впізнаваною і дуже успішною. Однак у житті він пережив не одну трагедію, втратив людей, яких любив понад усе, але не впав, не зламався.  Здається, його знають усі, але далеко не кожному відомо, що в дитинстві його ображали діти, що він мріяв стати співаком і навіть співав у шкільному хорі, що свого часу, аби вижити, працював навіть охоронцем. Сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам про людину-легенду, стронгмена, актора, шоумена і просто чудового батька трьох синів Василя Вірастюка.

Щоб врятувати Дена від смерті, Максим викрав його з дому… але трапилось   неймовірне

Немає на світі більш відданого створіння, ніж собака

Василь жив у селі під Києвом. Роботи не мав. Через постійні п’янки дружина пішла від нього, із сином бачитись не дозволяла. Засумував чоловік за родиною, та й друзі поступово почали відмовлятись від нього. Продавав із хати усе, що міг, аби купити горілки. Часом сусіди запрошували його виконувати за гроші якусь роботу по господарству. Але зароблене Василь одразу ж пускав на алкоголь.

Родина планувала з’їсти свинку на Різдво, але тварині дивним чином пощастило

Ця зворушлива історія сталася з сім’єю фермерів, які проживають в Кенневиці (Вашингтон). Вони тримають худобу, яка час від часу йде в їжу. У той раз неминуча доля чекала на симпатичну чорну свинку — її збиралися приготувати на Різдво.

Хочете голлівудську усмішку?

Стоматолог розповів, як здійснити мрію

Виявляється це не так уже й складно, просто потрібно ретельно доглядати за зубами. Ваші зуби можуть бути не лише білими, але й здоровими. А секретами з газетою «ЯСНО» поділився лікар-стоматолог Михайло ДУМНИЧ.

Догляд за волоссям після зими: ТОП-5 порад

З кожним новим днем весни все більше шансів нарешті зняти обридлу шапку і підставити волосся приємному весняному вітерцю і сонячним променям.

Як очистити пори обличчя в домашніх умовах: ефективні способи

Правильний догляд за шкірою обличчя – основа ідеального вигляду кожної жінки. Відтак всі красуні світу ще з підліткового віку вчаться очищувати пори, звертаючись за порадами до косметолога. Однак зробити це можна і в домашніх умовах.

Закохані вирізали імена на дереві, та коли вітер його зламав, у їхнє життя закралося нещастя

Іра познайомилась із Володею, коли ще вчилася в 10 класі. Це сталося на дні народження її подруги. Він прийшов разом із хлопцем Віри. Раніше дівчина його ніколи не бачила. Володя був студентом-першокурсником, дуже вродливим. із хорошими манерами. Ірині він одразу припав до серця.

Як мати гарне тіло та почуватися сильним і здоровим

Український тренер розповів, як виховати у дітях любов до спорту, перемогти лінь та мати бездоганний вигляд

У давнину їх називали богатирями, а зараз – стронгменами, тобто атлетами, що мають сталеві м’язи і велику силу. Зараз цей вид спорту стає популярним,  все більше хлопців починають ним займатися, бо бути у формі хочеться багатьом. Навіть той, у кого немає грошей на спортзали, не впадає у відчай і робить це на спортивних майданчиках самотужки. Багато з відомих нам нині ужгородських стронгменів також колись тренувалися у підвалах. Бо раніше добре обладнаних залів просто не було.

Учені розповіли, чим схожі люди і щури

Люди уникали щурів завжди. Мало того, асоціюючи їх із різноманітними небезпечними захворюваннями, людина намагалася розмістити своє житло подалі від цих злодійкуватих тварин.

Чи знаєте ви, де знаходиться село, в якому народилася легендарна гуцулка Ксеня

А ще там джерела зцілюють і омолоджують, а в унікальній печері давні карпи ховали м’ясо.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост