Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №12

Над нею насміхалися у школі хоча в 11 років вона стала відомою на весь світ

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Українська ексдружина Люка Бессона співає, грає на музичних інструментах та є професійною моделлю

Відома голлівудська акторка, виконавиця ролі інопланетяни у фільмі «5 елемент» Міла Йовович – успішна, багата та впізнавана жінка, співачка, модель та ще й модельєр. Її називають втіленням американської мрії.

Чому жінки лисіють

Про це у соцмережі написала ексміністерка Уляна Супрун.

«Майже кожна друга жінка у своєму житті стикається із втратою волосся — алопецією. Інколи втрата волосся є невідворотною, вона також може бути зумовлена генетично чи бути наслідком хвороб. Хороша новина: це лікується. Для лікування не потрібно купувати купу косметики. Водночас в деяких випадках втрата волосся навіть може допомогти вчасно виявити та виправити негаразди зі здоров’ям», – зазначила вона.

Жінка чудом вижила, вживаючи тільки дощову воду

Бельгійка Корін Бастіде думала, що вона помре після того, як її автомобіль перекинувся в кювет у віддаленій лісовій місцевості.

Інсульт незабаром лікуватиме робот-змія

Американські інженери створили «робота-змію» на магнітному управлінні, який допоможе запобігати смерті внаслідок інсульту і аневризми.

Як жінки ховають справжню вроду за косметикою

Нині з’явитися на публіці без макіяжу – майже дивина… Ну хіба що в селах та маленьких містах це вважається нормою. Мало хто взагалі не користується косметикою, але в той же час більшість користуються дешевими і неякісними продуктами. Більше того, зараз багато жінок нарощують не те що вії чи волосся, а вдаються до складних операцій зі збільшення губ, грудей, сідниць. Для кого і для чого сучасні українки це роблять, кому вони хочуть здаватися кращими? Відповіді на ці питання і шукала газета «ЯСНО».

Чи знаєте ви, що в Україні є свій Бермудський трикутник

У жерлі карпатського вулкану куняє нечувана сила, яка може будь-якої миті прокинутись

Ви були вже у жерлі давнього карпатського вулкану? Бачили в наших лісах сурікатів, у струмках – акул, а в диких нетрищах – будку з собакою, білим ведмедем та пандою? Долали кам’яний лабіринт на високу гору? Досліджували закарпатські піраміди?

Дівчинка померла, але згодом народилася вже в іншій родині

Пригадала все, навіть як вантажівка збила сусідку і весь будинок поринув у траур

Почалася ця моторошна історія 22 вересня 1988 року в Алма-Аті. У той фатальний день весела і квітуча дівчинка Венера чотирнадцяти з половиною років, старанна учениця, дочка шанованих інтелігентних батьків – Муси і Халід Абдурахманових вирушила з подружками в школу. І, як пишуть у подібних випадках, здавалося б, ніщо не віщувало біди… але на уроці фізкультури на очах у всього класу дівчинка раптом впала і… померла…

Священник вилами проколов собаку сусіда і залишив помирати

А господар спокійнісінько сидів собі вдома, хоча чув гвалт

Страшний випадок трапився на Івано-Франківщині, у селі Стецева. Пресвітер тамтешньої церкви із нечуваною жорстокістю вирішив розправитись із собакою сусіда, бо нещасний пес ганяв його курку. Іван є родичем господаря, живе по сусідству, тому відчував повну безкарність.

Штучні ноги обдурили кішку, яка хотіла постійно сидіти на колінах господарів

Господарі придумали, як звільнитися від кішки хоча б під час роботи.

У той час як деякі кішки можуть бути королевами незалежності й віддавати перевагу відпочинку без сторонніх, від інших ви просто не зможете позбутися!

Незаймана і заміжня

Почали створювати родини без сексу

Інтимне життя … Про нього не прийнято говорити зі сторонніми людьми. Але часом проблеми настільки гостро дають про себе знати, що мовчати про них неможливо. Як же налагодити сексуальне життя і таки не соромитися звернутися до фахівця? Про це сайту ПрессОрг24 розповів лікар-сексолог з багаторічним стажем роботи Михайло Бейлькін.

Що є причиною немочі у чоловіків

Про це газеті «ЯСНО» розповіла сексолог і тренер зі східних практик Альона ГОНДРОЧИН

Украла в свекрухи перстень…

Життя перевернулося буквально за кілька днів

Я вкрала в свекрухи перстень. Ще за десять хвилин до цього я навіть не підозрювала, що на таке здатна. Все сталося настільки спонтанно і несподівано для мене, що навіть мене саму приголомшило.

Як молоко руйнує здоров’я

Чому в Україну в основному ввозять продукти для бідних

Ви пробували відмовитися від вживання м’яса? У піст це практикує багато хто. А от так, щоб назавжди?! Думаєте, це складно? Ні! А от для чого це робити? Про це знає людина, яка не їсть не лише м’ясну, але й будь-яку продукцію тваринного походження. Більше того, всі продукти вживає у сирому, термічно необробленому вигляді.

Що конкретно робить дітей «дурнішими»

Гаджети або неприродний відбір

Рівень IQ у молодих людей знижується, починаючи з 1990-х, і цей процес не зупинити. Одні звинувачують у всьому смартфони з телевізорами. Інші кивають на негативний відбір за інтелектом. Розбираємося, встигне цивілізація закрити питання до того, як середній IQ Homo sapiens впаде до рівня розумової відсталості.

Голопопе місто

Тут усі ходять без одягу, а за телефон у руках можуть заарештувати

У Франції є дивне місто, у якому всі люди ходять голими, а якщо людину побачать із телефоном у руках, її можуть заарештувати. У Кап-д’Агд вже понад 40 років дозволено перебувати повністю роздягненим де завгодно. Там можна заходити без одягу навіть у кафе, ресторани та…. поліцію.

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост