Закарпатку, яка померла від коронавірусу, госпіталізували з підозрою на передінфарктний стан. ЕКСКЛЮЗИВ

Ексклюзивно із власних джерел інформатору газети «Закарпатські оголошення» стало відомо, що жінка, яка померла від коронавірусу, жила в Приборжавському. Їй був 71 рік.

Діти мешкали окремо від неї. Вона перебувала на пенсії, а раніше працювала вчителькою зарубіжної літератури у сільській школі.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Як повідомило джерело, коли жінка відчула нездужання, її госпіталізували до Іршавської районної лікарні, оскільки їй було важко дихати і боліло серце.

Спочатку з підозрою на передінфарктний стан її помістили до кардіології, там провели дослідження, та нічого не виявили, потім її помістили до неврології… але й там нічого не виявили. Після цього, коли жінці стало зовсім погано, її перевели до реанімації, підключили до апарату штучного дихання і зробили тест на коронавірус. Там вона й померла. Тобто контактне коло могло бути великим. Ще більш ексклюзивні і цікаві подробиці про цей випадок від інформатора  газети «Закарпатські оголошення» читайте на ЗакарпатПост  згодом.

Попередні матеріали про цей випадок читайте тут і тут. Ще більш ексклюзивні і цікаві подробиці про цей випадок від інформатора  газети «Закарпатські оголошення» читайте на ЗакарпатПост згодом.