Закарпатка, яка померла від коронавірусу, була вчителькою зарубіжної літератури. ЕКСКЛЮЗИВ

Ексклюзивно із власних джерел інформатору газети «Закарпатські оголошення» стало відомо, що жінка, яка померла від коронавірусу, жила в Приборжавському, а не в Іршаві. Їй був 71 рік. Діти мешкали окремо від неї.

Інформацію підтвердили в Закарпатському обласному Центрі здоров’я. Там повідомили: «Одна хвора, з підтвердженим діагнозом COVID-19, яка перебувала у тяжкому стані на штучній вентиляції легень (ШВЛ) – померла»

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Справді, як нам вдалося дізнатися, жінка останні дні лежала в Іршавській районній лікарні. Ми багато разів телефонували до цього медзакладу, та жодного разу ніхто не відповів. Лікарі не хочуть давати коментарі журналістам і вирішили ігнорувати всі дзвінки! Не гарно так робити! У всьому має бути відкритість!

Крім того, як повідомили інформатору газети «Закарпатські оголошення», померла була пенсіонеркою, а все життя працювала вчителькою зарубіжної літератури у місцевій Приборжавській школі. Її дочка живе в Ужгороді, а син є завідувачем Іршавською поліклінікою.

Ще більш ексклюзивні і цікаві подробиці про цей випадок від інформатора  газети «Закарпатські оголошення» читайте на ЗакарпатПост  згодом. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост