Закарпаття: продукти для здоров’я забороняють, а ті, що викликають хвороби – у вільному доступі

В Ужгороді відкрили ринки, але на прилавках встановили обмежувачі. Продавці скаржаться, що їх тіснять, лякають штрафами, то маски потрібні одні, то інші… Кажуть, що всередину людей запускають мало, торгівля йде дуже слабо, а для декого – це єдиний спосіб заробити. Та з іншого боку, багато покупців також у цей час без зарплати на карантині. Отже, купувати не дуже й є з чого.

Але дивує інше. У супермаркетах та магазинах менше приміщення і такого немає. Там багато неякісної продукції, смердить рибою та копечностями, продають багато шкідливих для здоров’я товарів.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Та купити це все протягом усього карантину можна було постійно, а свіжу домашню продукцію – як бачимо.

Чому у вільному доступі те, що вбиває імунну систему і оточене обмеженнями те, що підвищує імунітет?

Напевно через те, що хворі люди вигідніші… на здорових заробити не можна.

Чому немає обмежень на спиртне, тютюнові вироби, колу, газовані напої, каву, піцу, бургери, напівфабрикати, сухарики, чіпси, майонези… тобто продукти, які шкодять здоров’ю? А ринки, де продаються свіжі овочі, фрукти, ягоди, що підвищують імунітет, багаті вітамінами, взагалі певний час не працювали.

Хоча в деяких країнах досі діє карантинна заборона на продаж товарів, що викликають залежність: спиртного, цигарок, кави.

Чому ж закарпатцям та й українцям взагалі… дозволяють так нещадно вбивати імунітет та своє здоров’я? Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост