Обійшлося без скандалу, але ганьбу вже не відмити.

Чоловік не розрахував кількість алкоголю на власному весіллі та напився до безтями, але на допомогу прийшла теща. Оператор не міг пройти повз такої сцени й зняв все на камеру, щоб було що згадати. І головний епізод урочистості тепер — ритуал годування нареченого матір’ю нареченої, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Весілля — свято, коли алкоголь ллється рікою, так що цілком можливо перестаратися з випивкою. Але наречений перейшов усякі межі та потрапив в жахливо незручну ситуацію, коли так напився, що не міг самостійно поїсти. На щастя, від голодної смерті його врятувала жаліслива теща.

Відео починається з того, що жінка тримає в руках бутерброд і дає напівсонному зятю відкусити.

Він сидить, трохи зігнувшись, опустивши руки по швах, і повільно жує. Тещі знову доводиться прийти на допомогу: у нареченого з рота звисає шматочок ковбаски.

Користувачі залишилися в захваті від цієї сцени та почали жартувати.

  • “Я зробив багато помилок у своєму житті, але я ніколи не йшов з весілля голодним”.
  • “Обов’язок кожного чоловіка — напитися на власному весіллі”.

Коментатори були захоплені злагодженими діями та буквально материнськими залицяннями тещі.

  • “Яка чудова теща. Вона добре впоралася, враховуючи обставини…”.
  • “Все, що я можу сказати, — вона чудова теща! Навіть те, що вона годує його, страшенно мило. Будь моя мама на її місці, вона б з ним розібралася (без годування)”.

Багато користувачів стикалися зі схожими проблемами на власному весіллі та вирішили поділитися особистим досвідом.

  • “Мій чоловік так напився, що його вирвало в спальні, він послизнувся і відірвав кілька плиток в душі, з кінцями втратив свою обручку і відключився ще до того, як ми встигли перейти до шлюбної ночі. Якщо чесно, я вважаю, що це було дуже смішно. Закінчили ми на наступний день: зі свічками, пелюстками троянд і вечерею, а через дев’ять місяців у нас народилася дитина, тож ми вирішили, що все сталося так, як і повинно було”.
  • “Я випадково дуже сильно напилася на нашому весіллі. Я так забігалась, коли зустрічала гостей, а до мене постійно хтось підходив, щоб випити. Я ще мало їла через хвилювання, весь день була на ногах, базікала з усіма. Я давно перестала багато пити (колезькі дні далеко позаду), так що не встежила за кількістю. Я просто насолоджувалася моментом і веселилася. Коротше, мені стало погано. І весь наступний день було жахливо. І мені досі соромно, що я так напилася. Але чоловік весь цей час був поруч. Нещодавно ми відсвяткували нашу четверту річницю, і у нас все чудово”.

Попри те, що ситуація в цілому комічна, багато угледіли тут дуже тривожний дзвіночок і порадили нареченій втекти від такого недбайливого чоловіка.

  • “Мамин синок. Хапай свою дочку і біжи. Це буде повторюватися регулярно”.
  • “Це так він проводить найщасливіший день у своєму житті? Напиваючись настільки, що навіть не може самостійно поїсти. Це червоний прапор, що сигналізує про те, що таке станеться неодноразово. На місці нареченої я б розірвала свідоцтво про шлюб”.

Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост