90-річна блогерка баба Ріна із Закарпаття збирається в турне Україною

Життя на пенсії тільки починається. У цьому переконана 90-річна бабця із Закарпаття. Вона впевнено дрифтує на кабріолеті та збирає тисячі “лайків” у соцмережах. Секрет щасливої старості, з’ясовувала Мар’яна Мартин.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

На голові хустина, у руках – костур, спираючись на неї Ірина Куцина впевнено крокує, не на город чи на кухню. А ось до цього білого новенького “мустанга”, пишуть Подробності.

90-річна бабуся “нарізає” кола на кабріолеті, неначе гонщик. Так само легко опановує і вантажівку.

Усі ці відео на Instagram-сторінці баби Ріни. У YouTube вони набрали понад 2 мільйони переглядів. Користувачкою соцмереж жінка стала недавно. Однак, тепер вона – чи не найпопулярніша блогерка Закарпаття. Її впізнають на вулицях.

Ви знаєте цю бабусю з Instagram? – Бачила, бачила по телебаченню!

У свої майже дев’яносто “інста-бабця” на піку популярності. Вона знімається в рекламі, у роликах для соцмереж. А ще її запрошують для запису пісень.

Має пані Ріна і продюсера. Це її внук Іван – саме він веде історії, шукає клієнтів. Зізнається: популярною бабусю зробив випадково – зняв сімейне відео, виклав його в мережу, а підписникам сподобалося. Внук вирішив вести окрему сторінку для бабці. Адже має багато планів на її зіркову кар’єру.

Іван Куцина, онук пані Ріни:

Найбільше переглядів – це в нас 2,5 млн, може вже і більше. Я сам в шоці, як це все сталося. Ми вирішили зробити спочатку тур по Закарпаттю, всі визначні місця, потім ми будемо їхати на інші області, а в подальшому, якщо у бабулі хватить здоров’я – поїдемо у Європу.

Нині зіркова сім’я заробляє чималі гроші. А життя поза камерою “інстаграм-зірки” буденне: четверо дітей, десятеро внуків, дванадцять правнуків. Порається на городі, у стайні, доглядає кілька десятків курей.

Щодо кар’єри блогерки, зізнається: ніколи й не мріяла про славу. Однак, не має нічого проти.

Бабця Ріна готується до подорожі. Онук обіцяв показати їй визначні місця Закарпаття, і не тільки. Радіє життю і радить це робити всім. А ще старенька, має велике прохання до всіх водіїв країни:

Не сідайте, люди, за руль коли вип’єте 100 грам, а йдіть додому пішком собі. Будьте добрі, я прошу всіх! Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост