У світі стають популярними імена Ковід і Корона

Назвати дітей на честь Covid-19 – це серйозне рішення. Відомо, що ім’я дитини впливає на її долю. Яка доля може чекати людину з ім’ям Ковід? – пише газета «ЯСНО».

Нещодавно з’явилася інформація, що сім’я з Росії назвала дитину Ковід. У багатьох це викликало непідробний шок, але в мережі з’явилися коментарі батьків, що цим ім’ям вони хочуть малюкові дати всю силу, яку має вірус Covid-19, адже він захопив весь світ. Але незабаром з’ясувалося, що це жарт.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

А ось батьки з Індії не пожартували. 27 березня 2020 року в сім’ї народилися двійнята – хлопчик і дівчинка. Батьки довго думали, як назвати немовлят, і їм в голову прийшла ідея назвати дівчинку ім’ям Корона, а хлопчика ім’ям Ковід.

Цього разу коментарі батьків реальні і вони пояснюють свій вибір тим, що діти народилися під час пандемії і будуть нагадувати про небезпечний вірус. Правда, навіщо про це нагадувати, незрозуміло…

Мати новонароджених Прити Верма коментує:

«Коронавірус дуже небезпечний, але через нього люди приділяють більше уваги чистоті та гігієні. Ось чому ми назвали дітей Корона і Ковід». Але сімейна пара також заявила, що можливо після того, як пандемія закінчиться, імена дітям змінять. Інформації про те, що в Індії багато батьків стали називати дітей на честь Covid-19, стає все більше. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост