Закарпатський чиновник, що стріляв по дітях, безкарно п’яний трощить огорожі. Люди обіцяють самосуд

У минулому році Закарпаття облетіла тривожна звістка про те, що в Хусті хтось стріляв по дітях. У одного з хлопчиків постріл був здіснено навмисно і прицільно. А коли стрілок побачив, що хлопчина упав, почав стріляти по інших дітях, після чого втік.

Тоді батьки підстреленого хлопчика разом з батьками інших дітей, що були там, звернулися до поліції і винуватця почали шукати.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Поранення було не з вогнепальної зброї, тож до випадку серйозно не поставилися. Справу невдовзі взагалі закрили «за відсутністю доказів».

Утім насправді люди добре знають, хто це зробив і чому його не покарали.

До редакції газети «ЯСНО» звернулися мешканці вулиці Франка з Хуста. Обурені люди повідомили, що їм набридло терпіти те, що робить їхній сусід.

Зокрема, нині у п’яному вигляді він сів за кермо автомобіля і розтрощив огорожу на вулиці Ластовчій. Неподалік бавились діти і лише дивом вони не опинилися під колесами.

Потрощена огорожа

Люди кажуть, що цей чоловік є керівником одного з місцевих підприємств, відчуває свою безкарність і робить усе, що йому заманеться.

«Він був таким п’яним, що лика не в’язав, – повідомляють газету «ЯСНО» читачі. – Він міг збити хоч кого і чи поніс би покарання? У травні минулого року він стріляв по дітях. Тоді він з товаришем так само пиячив у гаражах. Діти поруч грали в футбол, кричали і це їх дратувало. Тоді той чоловік вийшов і вистрелив у повітря просто аби їх налякати. А цей вихопив від нього рушницю і почав гатити по дітях. Потрапив у одного, інші повтікали».

Хустяни неймовірно обурені і обіцяють зробити самосуд, кажуть, що якщо законними методами на нього не можуть подіяти, якщо справа з розслідуванням стрілянини закінчилась нічим, вони самі «поставлять на місце» цього чоловіка. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост