Пес привів додому вагітну кішку-безхатька і допоміг їй народити

У мексиканця Хуана Флореса живе пітбуль на ім’я Аїд. Нещодавно він вкотре довів, що за його суворою зовнішністю ховається чуйна до всього живого натура.

Флорес розповів, що весь час, скільки себе пам’ятає, по сусідству з ним жила бездомна кішка. Кішка ніколи не підпускала до себе людей, але чоловік її регулярно підгодовував – і цей акт милосердя, як виявилося, не залишився непоміченим Аїдом, який вирішив взяти приклад з господаря і допомогти кішці, пише газета «ЯСНО».

  • Середенько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Днями Флорес почув дивний стукіт у задні двері. Він вийшов у двір і побачив Аїда, який радісно вказував господареві на гостя в своїй будці. Цим гостем була кішка. Як виявилося, вона ось-ось мала народити і шукала для цього безпечне місце. І Аїд запропонував їй свою будку!

Весь час, поки у кішки йшли перейми, пес залишався поруч із нею. Він приніс їй ковдру, а сам залишився біля входу в будку.

«Вона відчувала себе захищеною, – ділиться чоловік. – Під ніжним наглядом собаки кішка народила двох чудових кошенят. Думаю, він відчув себе батьком». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост