Жінка прикинулася чоловіком, щоб затягнути дівчину в ліжко

У Великобританії жінка прикинулася чоловіком, щоб спокусити представницю своєї статі. Як повідомила в позові жертва обману, вона думала, що займається сексом з чоловіком.

Як з’ясувалося, 25-річна Гейл Ньюленд почала спілкуватися з потенційною жертвою через Інтернет. Вона представилася вигаданим ім’ям і розповіла, що вона чоловік, наполовину філіппінець, наполовину латиноамериканець, повідомляє the Telegraph.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Увійшовши в довіру до жертви, Ньюленд через два роки спілкування запропонувала зустрітися в готелі. До цього повідомила, що після автомобільної аварії лікарі виявили у чоловіка, якого вона зображала, пухлину головного мозку, і запропонувала своїй знайомій надіти під час сексу пов’язку на очі, тому що не хоче, щоб та бачила шрами після операції. Крім того, вона відзначала, що не може нормально ходити через пошкоджені під час аварії м’язи та нерви.

На суді з’ясувалося, що закохані часто говорили один з одним по телефону, проте жертва нічого не запідозрила, лише зазначила, що голос на тому кінці слухавки був високим. Примітно, що Гейл Ньюленд познайомилася особисто з жертвою вже в своєму образі, навіть стала їй хорошою подругою. Вона, зокрема, повідомила, що знає чоловіка, якого зображувала в Мережі.

Нарешті Ньюленд під виглядом чоловіка переконала свою подругу зустрітися з нею в готелі. Під час сексуальних контактів жінка використовувала фалоімітатор, що пристібається до тіла, а її спокушена подруга, яка слухняно надягла пов’язку на очі, нічого не помітила. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост