Ужгородців закликають не приручати лебедів задля їхньої ж безпеки

Допис про це поширила Oksana Tomynets

Текст повідомлення цитуємо без змін:

Купи свіжий номер газети ЯСНО

“Звертаюсь до ужгородців, а саме до небайдужих громадян. Хто не знає , в Ужгороді, є так звані “чорні озера” , де на разі живе прекрасна сім’я лебедів. Громадяни приходять кормити лебедів, що і призвело до ” приручення ” цих красенів. На сусідніх вулицях – Нікітіна, Грушова , Гвардійська проживають підлітки ,які ціленаправлено приходять з підібраним камінням , для травмування птахів.

Птахи очікують кормління. Все це неодноразово я бачила, бачили інші сім’ї які приходять годувати . На зауваження ці ” діти ” не зважають. Сьогодні цих дітей я застала, за тим, що сім’я лебедів приплили до них, в надії знайти їжу. У ” дітей ” в руках була довга мотузка, яку вони намагалися закинути на шию лебедю. Все це роблять одні і ті же діти. Я не встигла сфотографувати їх. Але звертаюсь до їх батьків, бо батьки знають чиї діти щодня проводять своє дозвілля на ‘”чорних озерах” , ми обов’язково покажемо обличчя на фото Ваших дітей, які володіють такою жорстокістю. Якщо в когось є пропозиції що з цим робити, буду рада!

Друзі , копіююйте текст! Хочете допомогти? Розголос працює!!!”, – зазначено в дописі. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост