З’явились подробиці смертельної ДТП на Закарпатті за участі депутата та 18-річного мотоцикліста

Автомобілем Toyota Land Cruiser керував 51-річний чоловік.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Вчора ввечері, 22 липня, водій позашляховика Toyota Land Cruiser у селі Ботар Виноградівського району Закарпатської області зіткнувся з мотоциклістом. Внаслідок ДТП, що трапилась приблизно о 22:00, водій мотоцика загинув.

“Водія позашляховика було освідчено – за кермом чоловік перебував тверезий”, – повідомили у пресслужбі поліції Закарпатської області, повідомляє ТСН.

У поліції також попередньо встановили, що автомобілем Toyota керував 51-річний чоловік, а за кермом мотоцика був 18-річний місцевий мешканець, який отримав смертельні травми. Імена учасників ДТП правоохоронці наразі не розкривають.

Нагадаємо, раніше місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму “Телеграм”-каналі повідомив, що водій позашляховика виїжджаючи із узбіччя не надав перевагу мотоциклу, який рухався по дорозі. За словами журналіста, водієм позашляховика був депутат Виноградівської районної ради, і це вже друге смертельна ДТП за його участі.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого. У справі призначено низку експертиз, які встановлять причини та обставини смертельної аварії. Триває досудове розслідування. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост