На ужгородських дітей-живодерів уже полюють патрульні. Люди кажуть, якщо зловлять їх раніше, зроблять самосуд

Днями Інтернет сколихнуло тривожне повідомлення ужгородки Оксани Томишинець про те, що група дітей катує лебедів.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Ось що вона написала:

“Звертаюсь до ужгородців, а саме до небайдужих громадян. Хто не знає , в Ужгороді, є так звані “чорні озера” , де на разі живе прекрасна сім’я лебедів. Громадяни приходять кормити лебедів, що і призвело до ” приручення ” цих красенів. На сусідніх вулицях – Нікітіна, Грушова , Гвардійська проживають підлітки ,які ціленаправлено приходять з підібраним камінням , для травмування птахів.

Птахи очікують кормління. Все це неодноразово я бачила, бачили інші сім’ї які приходять годувати . На зауваження ці ” діти ” не зважають. Сьогодні цих дітей я застала, за тим, що сім’я лебедів приплили до них, в надії знайти їжу. У ” дітей ” в руках була довга мотузка, яку вони намагалися закинути на шию лебедю. Все це роблять одні і ті же діти. Я не встигла сфотографувати їх. Але звертаюсь до їх батьків, бо батьки знають чиї діти щодня проводять своє дозвілля на ‘”чорних озерах” , ми обов’язково покажемо обличчя на фото Ваших дітей, які володіють такою жорстокістю. Якщо в когось є пропозиції що з цим робити, буду рада! Друзі , копіююйте текст! Хочете допомогти? Розголос працює!!!”, – зазначено в дописі.

Па трукльна поліція повідомила сьогодні, що занялась пошуком хулігнанів-живодерів.

“Врахувавши усі дані, патрульні поліцейські посилили заходи щодо недопущення жорстокого поводження з тваринами. Тепер щодня  інспектори неодноразово моніторять ситуацію та навідуються на цю локацію з метою виявлення порушників.

За жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність. Відповідно до закону, такі дії визначаються як “знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муки, що завдало їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі”, повідомляють у Патрульній поліції Закарпатської області.

Тим часом люди у коментарях пишуть, що якщо зловлять тих дітей першими, поламають їм руки. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост