Кіт заснув у пральній машині і дивом вижив

Кота Оскара називають щасливчиком. Те, що він пережив, не вкладається у голову. Котяра заснув у пральній машині між брудним одягом. Коли господиня включила машину, навіть не підозрювала, що її улюбленець знаходиться всередині, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Оскару два роки. Він 12 хвилин пробув усередині герметично зачиненої пральної машини з гарячою водою та миючими засобами.

Господиня збагнула, що коїться щось не те, лише після того, як почула дивний звук. Але вона не звернула уваги і пішла вішати білизну від попереднього прання. Коли ж повернулася, ніде не могла знайти Оскара. Жінка почала несамовито обшукувати будинок, кликати свого вусатого і хвостатого, але марно.

Саме тоді до неї дійшло, що її пухнастий друг застряг у машинці. Вона гарячково почала зупиняти пральну машину в аварійному режимі. Через скло на неї дивився великими очима котисько. Проте щось не спрацьовувало … пройшли ще дві хвилини перш ніж вона змогла відчинити віконечко. Наступні шість годин були суцільним стресом. Вона одразу відвезла Оскара, що ледве дихав, до ветеринара. На щастя, кіт відбувся лише переляком та кількома синцями. Утім, аби пересвідчитися, що з Оскаром усе гаразд, його довелося залишити у клініці на добу. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост