Українка вигодовує грудьми п’ятирічну доньку та чотирирічного сина

Каже, що перестане це робити лише тоді, коли діти самі попросять

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Наталії Кін 38 років. У неї є старший 19-річний син Степан та двоє малих діток.

П’ятирічна донька нещодавно сказала, що більше пити материне молоко не хоче, а чотирирічний син досі смокче її груди із величезним задоволенням, пише газета «ЯСНО».

«Він аж сопить, коли бере сосок у рот, – усміхається жінка. – Йому приємно, і я не маю права позбавити дитину такого задоволення.

Степана, народженого від попереднього шлюбу, Наталія кормила грудьми лише кілька місяців. Від нового 35-річного чоловіка жінка народила двох менших. Адам – ірландець, власник тренажерного залу.

Наталія стверджує, що Степан малим був дуже хворобливим, мав слабкий імунітет, а у малечі –  сталеве здоров’я.

«Для мене грудне вигодовування – це найприродніше у світі. Еллі ніколи в житті не була у лікаря,  ніколи не приймала антибіотиків, Грейс лише раз мав інфекцію грудної клітки.  Я переконана, що материнське молоко зробило їхню імунну систему такою сильною. Коли Степан народився, я мала всього 19 років. У чотири місяці він захворів, і лікар сказав припинити його годувати груддю. Я послухала його. Хлопчик переносив відмову від материнського молока дуже важко, багато плакав. У мене розривалося серце», – з болем пригадує жінка.

Наталія не хотіла, аби та історія повторилася, і вирішила не позбавляти дітей можливості відмовлятися від материнського молока. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост