Перше кохання повернулося, коли в неї було двоє дітей і з’ясувалося, що вона заміжня за його братом

В юності в дівчини було велике взаємне шалене кохання. Із хлопцем вона зустрічалася два роки, а потім він змушений був поїхати на роботу у іншу область. Через велику відстань стосунки припинилися, а невдовзі вона вийшла заміж. Про нього не чула нічого 12 років, а потім він знову з’явився у її житті. І тепер вона божеволіє. Не знає, що робити, адже обоє мають дітей і сім’ї, та все одно їх несамовито тягне один до одного.

Рената вирішила поділитися з газетою «ЯСНО» своєю неймовірною історією кохання і попросити поради у читачів.

Тоді мені було 17, а йому 21. Ми вчилися в одному університеті: я – на юриста, Степан – на лікаря. Ми були настільки близькі, що ніколи нікому в житті я так не довіряла. Спочатку ми лише зустрічалися, а потім разом зняли квартиру. Це були два роки казки, я відчувала себе щасливою, бажаною і коханою. Він був дуже ніжним і турботливим. Ми не розлучалися ні на мить. Та потім він поїхав проходити інтернатуру до іншої області, а я залишилась. Ми листувалися, зідзвонювалися, але обоє розуміли, що життя нас розкидало на роки. Далі він сказав, що йому запропонували залишитись у тій лікарні, обіцяють кар’єрний ріст, хорошу посаду, нехай я кидаю навчання і їду до нього. Я ж не могла. Моя мати хворіла, тож я не могла її покинути, підробляла, щоб оплачувати їй лікування, часто їздила додому, щоб бути поруч. Ми розійшлися. Було неймовірно гірко, за три роки в мене не було жодного хлопця.

А потім у моєму житті з’явився Богдан. Мама померла, я почувалася ще більше розбитою. Він працював електриком і прийшов до мене додому лагодити електропроводку. Мені дуже хотілося з кимось поговорити, а коли він закінчив, я пригостила його кавою. Слово за словом – і ми непомітно для себе опинилися у ліжку. Він був у мене перший і єдиний чоловік після Степана. З ним було добре і спокійно. Ми почали зустрічатися, а через два місяці одружились. Зараз я – адвокат, Степан має свою фірму. Він – хороша людина і завжди в усьому мене підтримує. Але я жодного дня його не кохала. У нас семирічний син і п’ятирічна донька. Він – чудовий батько і діти його дуже люблять. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост