Мати закарпатця силою випхала на вулицю дівчину зі своїм онуком на руках

У двері Олени хтось подзвонив. Жінка відчинила. Там стояла молода дівчина на руках із немовлям, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«Можна увійти?» – спитала незнайомка. Жінка її впустила.

Дівчина сказала, що принесла бабусі онука. У Олени від почутого мало не зупинилося серце.

Виявляється, крихітне дитинча було від її єдиного сина.

Жінка знала, що Олег із кимось зустрічався, утім і гадки не мала, що його стосунки мали такі наслідки. Дівчину звали Настя. Як вона зізналась, дізнавшись про вагітність, хлопець покинув її. Олена його розуміла. Дівчина виглядала дуже бідно, а її Олег як-не-як був сином впливового чиновника. У самої Олени був салон краси, тож бачити занедбане дівча їй було бридко… а подарунок на її руках взагалі викликав роздратування. Вислухавши Настю, Олена просто силою випхала її за двері, мовляв, дівка хоче повісити на її сина чужу дитину, а якщо малюк навіть від Олега, то вона навмисне розставила йому ноги у бажанні вполювати багатство.

Настя плакала. Та мати колишнього коханого її не хотіла чути.

Минуло 10 років. Олег вигідно одружився на доньці батькового колеги. Утім щастя з дружиною не мав. Обоє підсіли на наркотики і від передозування молодий чоловік помер. Дітей у подружжя не було.

Якось, ридаючи на могилі сина, Олена згадала про Настю та її дитя. Вона навіть не поцікавилась – то дівчинка чи хлопчик. Крихітна надія зажевріла у її серці. Їй так захотілося пригорнути онученя та попросити вибачення у тієї бідної дівчини.

Хоч жінка не знала ні прізвища, ні адреси Насті, та розпитала про неї в синових друзів, які добре пам’ятали  юнацьку любов Олега. Тоді їм обом було 18. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост