Священник і монахиня били дітей м’ясорубкою, зав’язували колготками та морили голодом

  • Діти годинами стояли на колінах із піднятими руками
  • Їм погрожували, що відвезуть у ліс і залишать
  • Коли до пари навідалася поліція, подружжя у всьому звинуватило старшу прийомну доньку

Ян і Агата хотіли служити Богові. Він був священником десять років, вона готувалася скласти релігійну обітницю. Зустрівшись із нею, він вирішив порушити церковні обіцянки. Вони одружилися і через деякий час вирішили стати прийомними батьками для трьох дітей. У 2013 році усиновлений син подружжя сказав вчителю, що батьки побили його та брата й сестру за допомогою м’ясорубки, зв’язали їх колготками та морили голодом, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За словами журналіста, який писав про справу у місцевих польських газетах, де й відбувалися події, пара вирішила всиновити дітей за гроші. За кожне дитинча вони отримали по 5000 злотих (34 тисячі гривень), обоє з подружжя мали посвідчення непрацездатності. Ян та Агата заявили, що їхні вихованці страждають на психічні розлади, серед яких марення, епілепсія, ДЦП та інші. Коли лікарі обстежили дітей, виявилося, що прийомні батьки брехали. У двох хлопчиків та дівчинки не було більшості захворювань, про які  вони говорили.

Ян  був священником десять років. За цей час його неодноразово переводили з парафії в парафію, з часом він став парохом. Зустрівши Агату, чоловік закохався і вирішив зректися сану. Він одружився з жінкою, що хотіла стати монахинею. Згодом пара вирішила стати прийомною сім’єю. Подружжя взяло на виховання 4-річну Агнешку та 11-річного Павла. Та до батьківства пара була не готова. Незабаром Ян та Агата повідомили в Центр підтримки сім’ї, що хлопчик знущається над сестрою і що його слід вилучити з родини. Павла відправили до психіатричної лікарні, де було виявлено, що він страждає психічним розладом, але домагань із його боку не було. Продовження цієї страшної історії читай завтра. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост