В Ужгороді із пішохідного мосту нарешті почали знімати новорічні гірлянди

Новий рік в Ужгороді закінчився! 21 серпня! На пішохідному мості з боку Петефі зняли частину гірлянд. Дивно, але після закінчення зимових свят їх в Ужгороді ніколи не знімали…. хоча в інших містах це роблять.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

До того ж, як раніше писала газета ЯСНО, гірлянди старі і давно потребують повної заміни, адже в сучасному європейському місті вони виглядають смішно і не вписуються у дизайн.

Також цікаво, що незважаючи на те, що гірлянди висять цілий рік, їх вмикають лише на свята (для чого ж їм тоді там висіти?), хоча пішохідний міст є досить темним, за винятком ілюмінації збоку мосту. Але ж людям іти темно. До того ж на фоні освітленої Петефі, на пішохідному мості –  сутінки.

Там доречно встановити додаткові світильники, а старі замінити на нові, аби в такому унікальному куточку, в такому людному місці, як пішохідний міст, було гарно вночі.  А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост