Закарпатська ОДА звертається до прокуратури через саботаж владою Ужгорода карантину

Обласні чиновники ніяк не можуть заспокоїтись, а ужгородці, у свою чергу, вважають, що карантин знищить бізнес і через це тисячі людей опиняться без роботи та засобів дл існування. Дивно, як це можуть не розуміти у Києві?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Ось що написали у Закарпатській ОДА.

Цитуємо без змін:

“Міська влада Ужгорода регулярно не виконує рішення державної та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій, чим призвела потрапляння обласного центру до червоного рівня епіднебезпеки.

Закарпатська ОДА звертається до прокуратури через саботаж владою Ужгорода рішення комісії ТЕБ та НС

Наразі лікарні Ужгорода заповнені на 100% і важких хворих змушені направляти в інші райони області.

Так, 21 жовтня регіональна комісія зобов’язала розширити кількість лікарняних ліжок для хворих на коронавірус до 30%, а 30 жовтня – до 50 %.

29 жовтня розпорядженням керівника державного рівня – міністра охорони здоров’я України Максима Степанова передбачено створення на базі КНП «Центральна міська клінічна лікарня» м.Ужгород багатопрофільний COVID-19 шпиталь.

Усі рішення, станом на сьогодні, не виконані та саботуються.

Невиконання рішення комісії – це пряма відповідальність міської влади, яка є власником закладу, зазначають у Закарпатськй ОДА.

У суботу під час транспортування мешканця Ужгорода до Виноградівської районної лікарні через не виділення додаткових ліжок в Ужгороді хворий, на жаль, помер.

Закарпатська ОДА офіційно звертається до прокуратури області з вимогою провести розслідування в частині визначення відповідальних за смерть містянина”, – йдеться у дописі.

  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост