Чоловік два роки тримав дружину в підвалі, дозволяючи усім ґвалтувати її за 130 гривень

Вона їла на підлозі з металевої миски і справляла потреби в кутку своєї в’язниці

Суддя не зміг приховати своє обурення під час читання вироку.

Суд засудив Міріана та Анджея до 12 років позбавлення волі за зґвалтування жінки, ув’язненої в підвалі. Вони дозволяли її ґвалтувати хоч кому всього за 20 злотих (130 гривень) , пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Пекло жінки тривало два роки. Драму, яку пережила Єва, важко уявити. Українка вийшла заміж за значно старшого Маріуша. Відразу після весілля чоловік почав її бити. Коли у 2009 році вона народила молодшу доньку, він зачинив дружину в підвалі будинку. Разом із братами Міріаном та Анджеєм чоловік нещадно гамселив, ґвалтував, принижував і зв’язував дружину.

Вона їла на підлозі з металевої миски і справляла потреби у кутку своєї в’язниці. Що ще гірше, садист за безцінь дозволяв будь-кому ґвалтувати свою дружину. Він спускався до підвалу, надягав Єві  мішок на голову і прив’язував руки мотузками до гачків, причеплених до стін. У жінки не було можливості захистити себе. Вона сказала, що точно не знає, скільки разів її зґвалтували таким чином, бо після 10 перестала рахувати… Коли їй нарешті вдалося врятувати від катувальника себе та дочок, спочатку слідчі відмовилися взагалі займатися цією справою.

Ніхто не вірив, що Єва могла зазнати таких жахів. Лише коли родина дізналася про всі страхіття доньки, рідні найняли адвоката і  наполягли, аби почалося розслідування. Маріуша затримали, суд засудив його до 25 років позбавлення волі. А як щодо його братів, які також знущалися над жінкою? Суд виніс і їм вердикт – 12 років в’язниці. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост