Помста за інтим. Двоє дітей по-звірячому вбили та розчленували бізнесмена

Новина просто блискавкою розлетілася містом. Двоє 17-річних підлітків вбили та розчленували чоловіка. Одним із кривавих вбивць була дівчина, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Розправа виявилася вкрай кривавою та жорстокою. Жертвою був 68-річний підприємець турецького походження.

За кілька днів перед вбивством Хасан раптом зник. У квартирі, яку він орендував, сусіди його не бачили, але на сполох забив племінник. Поліція приїхала до нього додому, почала все обшукувати, навіть підвал та горище, але не знайшла нічого…. за винятком слідів крові на першому поверсі.

Тоді правоохоронці почали встановлювати коло осіб, із ким спілкувався бізнесмен… і з подивом для себе виявили, що це були підлітки. За словами сусідів. він щодня приводив до себе дівчат.

«Дівчинка років 15-16 приїжджала до нього останнім часом на таксі, – каже одна з сусідок. – У неї було чорне довге волосся. Він розраховувався за таксі і відводив її до себе додому».

Виявляється, ця дівчина була справжнім янголом у диявольській подобі. 17-рівчна Еліс стала для турка роковою жінкою. Саме вона зі своїм хлопцем Антоном  і позбавили чоловіка життя.

Підлітки залізли у квартиру турка через вікно. Він жив на першому поверсі. Навідалися непрохані гості до чоловіка посеред ночі. Метою візиту було саме вбивство. Коли турок прокинувся, між ним та підлітками почалася бійка. Парочка вбила Хасана, а щоб приховати сліди злочину, розчленувала тіло чоловіка. Рештки хлопець із дівчиною акуратно розклали у пакети та вивезли за місто.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост