На цих виборах буде все: і підкуп, і гроші, і маніпуляція, – політолог

Професор прогнозує, що участь у виборах візьме лише 50% виборців

На місцевих виборах, які відбудеться у жовтні, буде все: і підкуп, і гроші, і маніпуляція.

Про це під час включення в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту “Чудова четвірка” на телеканалі ZIK заявив доктор юридичних наук, професор, академік Віталій Журавський.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Експерт зауважив, що через те, що в Україні не працюють державні органи, українці на виборах часто голосують і за гроші. А правоохоронні органи, які не можуть розслідувати жодне резонансне вбивство, просто за цим спостерігають і не втручаються.

“Тому на цих виборах буде все: і підкуп, і гроші, і маніпуляція”, – акцентував професор.

За його словами, політичні партії також не несуть за це відповідальності. Ба більше, наголосив Журавський, в Україні немає ідеологічних партій.

“Підкреслюю, немає!  Програм ніхто із виборців не читає! Я, наприклад, розмовляв зі своїми колегами соціологами, вони кажуть, що в середньому на ці вибори по Україні прийде не більше 50% виборців. Це означає, що 50% виборців не вірять владі і не беруть участі у виборчому процесі. А ті 50%, що прийдуть, найбільш активними будуть люди похилого віку. Молодь масово не піде, тому що молодь обдурили “слуги народу” “, – прокоментував Віталій Журавський. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост