19-річний ужгородець, від якого хотіла завагітніти 62-річна багатійка, не хоче балотуватися в мери

У житті хлопця сталися дуже серйозні зміни

Молодий, енергійний, зі свіжими ідеями в політиці, цікавими поглядами на вирішення важливих для багатьох питань у сфері транспорту та будівництва доріг, розвитку туризму, без поганої репутації, він дійсно міг би стати новим обличчям, які зараз хочеться бачити багатьом, ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО. Хотів балотуватися на посаду  мера Ужгорода після того, як став суперзіркою завдяки публікації у газеті ЯСНО і про нього дізналися мільйони. Історія хлопчини, від якого захотіла завагітніти 62-річна ужгородська багатійка, облетіла всю Україну. Ним зацікавились провідні телеканали, почати кликати на шоу і телефонувати до редакції газети ЯСНО. Такої слави ані юнак, ані його кохана жінка не чекали і скромно відмовлялися.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Про своє бажання народити дитину від 19-річного Юрія газеті ЯСНО розповіла 62-річна Марія Стець. Жінка має успішний бізнес, забезпечена та шикарно виглядає на свій вік, але свого часу втратила родину – люблячого чоловіка та сина Ярослава, які загинули в автокатастрофі. Тоді їй було всього 37 років. Трагедія перевернула її світ і після багатьох років самотності вона нарешті вирішила, що повинна ще комусь дати життя. Для цього знайшла Юрія, який погодився природним шляхом зачати дитину.

Обоє пройшли обстеження у кращих клініках Києва та Будапешта і з’ясували, що здоров’я обох дозволяє їм стати батьками.  За послуги жінка заплатила Юрію, родина якого на той час була в скрутному матеріальному становищі – хворів батько, а після звістки про Марію злягла з інфарктом мати. Ужгородка оплатила лікування обом і згодом вони з рішенням сина змирилися. Тим більше що на той час Юрко мав дівчину і нічого серйозного мати зі своєю покровителькою не збирався. 

Більше того, хлопець зізнався, що має намір найближчим часом одружитися з нею. Родичі більше перепон не роблять і з його рішенням погоджуються. Тож як розвиватиметься ця неймовірна історія, газета «ЯСНО» й надалі повідомлятиме читачів. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

One thought on “19-річний ужгородець, від якого хотіла завагітніти 62-річна багатійка, не хоче балотуватися в мери

  • 19.09.2020 at 06:44
    Permalink

    Краще би йшов, щось нове приніс із собою

Comments are closed.