Мисливець стрельнув із рушниці у родича. На суді переконував, що хотів лише налякати

Поки нещасний стікав кров’ю, нападник втік і заховався у лісі

Оглушливий постріл. Різкий біль. Втрата рівноваги. Чорнота… Не сподівався 60-річний мешканець села Худльово, що на Ужгородщині, що у нього колись стрілятиме 62-річний родич із мисливської рушниці. Але так то є, коли зброя потрапляє до рук кого  завгодно, а хто може застрелити з неї тварину, той запросто стрілятиме і в людей…. адже потрібно всього лише натиснути на гачок… і чийогось життя більше немає, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Трагедія трапилась 2 лютого, а вирок у цій справі суд виніс цими днями.

Потерпілого з вогнепальним пораненням було госпіталізовано, а його нападник втік з місця пригоди і зник. Поліції довелось розшукувати стрілка, який переховувався від правосуддя у лісі.

Тож що трапилося того фатального дня. За офіційною версією, між чоловіками виникла сварка, під час якої один пальнув із рушниці у груди іншого. Нещасного госпіталізували  до Ужгородської міської лікарні. На щастя, він вижив.

У судовому засіданні злочинець розповів, що того дня обрізав виноград, випив 5-6 стаканів вина та 50-100 грамів горілки і стріляв лише для того, аби налякати родича, мовляв, убивати його не хотів.

«Йдучи додому, у дворі побачив сусідів, які розмовляли між собою. Я почув їх. Вони  говорили про мене, – запевнив він. –  Висловлювалися нецензурними словами та сміялися. Зайшовши у будинок, на кухні я все ще чув їхню розмову, тож відкрив ладу, взяв звідти рушницю та патрони. Зарядив її одним патроном та вистрелив у бік родича. Однак перший патрон дав осічку. Потім зарядив другий патрон та вистрелив знову, маючи намір налякати його. Далі побачив, як він схопився за бік».

Утім дивно якось. Якщо хотів налякати, для чого було стріляти вдруге? Невже першим патроном не злякав? А ось що розповів чоловік, який став жертвою стрілянини… Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост