Слов’янську набережну в Ужгороді викладають бруківкою. Для чого такі широкі велодоріжки?

Останнім часом в Ужгороді велодоріжкам відводиться велика увага. На Петефі, на набережній Незалежності, на Слов’янській набережній…  Усі вони займають велику частину і пішоходам нерідко перепадає від агресивних велосипедистів, мовляв, не лізьте не на свою територію… хоча пішоходам тієї території місцями залишається небагато, адже їх завжди більше.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

А от велосипедистів в Ужгороді навпаки небагато. Навіть у центрі з 98 людей – 2-3 лише на велосипедах. І то тільки в теплу погоду або у вихідні. Коли дощить та холоднішає –  їх стає взагалі одиниці.

Тож для чого такі широченні велодоріжки? Стільки велосипедистів у місті скоро не буде.

Така проблема є не лише в Ужгороді, але й у Львові. Там також наробили багато велодоріжок і вони пустують.

Чому ж робиться так, ніби в Ужгороді велобум… а його немає і не буде?! Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

2 thoughts on “Слов’янську набережну в Ужгороді викладають бруківкою. Для чого такі широкі велодоріжки?

  • 19.09.2020 at 06:43
    Permalink

    Для пішоходів мало місця залишили

  • 19.09.2020 at 13:51
    Permalink

    Thanks for stopping by my page! I’m Adna.
    Even though I jokingly credit my aunt for my writing talent, I know that it is a skill I have fostered from childhood. Though my aunt is a writer, I also started out young.
    I’ve always had a way with words, according to my favorite educator. I was always so excited in English when we had to do a research writing assignment.
    Now, I help current pupils achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to communities because I understand the obstacles they must overcome to graduate.

    Adna Underwood

Comments are closed.