Аеропорт в Ужгороді нарешті знову запрацює

Відновлення роботи міжнародного аеропорту “Ужгород” (Закарпатська обл.) дасть змогу “зшити” Україну, відновити авіаційний міст між Заходом і Сходом, заявив президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту до Словаччини.

“Ми маємо відновити повноцінну роботу Міжнародного аеропорту “Ужгород”, і сьогодні ми уклали угоду, яка усуне останні перешкоди й дасть змогу нам відродити регулярні рейси до міста Ужгорода. Ця угода є насправді дуже важливою. Для мене це один з інструментів, який дає змогу “зшити” Україну, відновити авіаційний міст між Заходом і Сходом”, – сказав Зеленський на спільній із президентом Словаччини Зузаною Чапутовою прес-конференції в Братиславі в четвер, інформує Інтерфакс Україна.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Президент подякував Словаччині за конструктивну позицію з цього питання.

“Ми погодили, що в жовтні маємо завершити роботу над технічними питаннями для імплементації вже цієї угоди”, – зауважив він.

Президент Словаччини Зузана Чапутова також схвалила досягнення цієї угоди.

“Я також рада з приводу того, що сьогоднішній візит має і конкретне втілення, конкретні, реальні кроки. Це підписання двох важливих документів: меморандуму й міжнародної угоди, яка дасть можливість використовувати наш повітряний простір для того, щоб зробити функціонуючим аеропорт “Ужгород”, – пояснила вона. Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

3 thoughts on “Аеропорт в Ужгороді нарешті знову запрацює

  • 25.09.2020 at 07:00
    Permalink

    Щось не дуже віриться

  • 25.09.2020 at 07:00
    Permalink

    Уже й час нарешті!

  • 25.09.2020 at 07:37
    Permalink

    І космодром

Comments are closed.