Сьогодні в Ужгороді «Минай» офіційно представить вболівальникам усіх новачків

15 лютого «Минай» організовує розважально-соціальний захід з благодійною складовою. На штучному полі ужгородського «Авангарду» відбудеться оригінальний футбольний матч за участі минайських новачків, тренерського штабу на чолі з Желько Любеновічем та представниць жіночої команди.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Вхід на гру «вільний», але за донат на користь 128-ї Закарпатської бригади.

Також на YouTube-каналі ФК «Минай» буде організована трансляція. Тому охочі підтримати наших військових зможуть зробити це й онлайн, інформує FC Minaj

Початок відкритого тренування – 16:30.

У оригінальної події – особливе «прев’ю»: ФК «Минай» офіційно представить вболівальникам усіх зимових новачків.

Прихильники футболу отримають змогу поспілкуватись з гравцями та тренерами.

Нагадаємо, що «Минай» підписав контракти ще з двома гравцями – 19-річним захисником Сергієм Корнійчуком та 20-річним півзахисником Іваном Матюшенком.

Попереднім клубом Корнійчука став запорізький «Металург». Має досвід виступів у другій та першій лігах України, а також грав у Кубку. Сергій брав участь у всіх зимових спарингах «Миная».

Матюшенко – колишній гравець «Олександрії». Також захищав кольори «Діназа» та юнацьких команд «Дніпра-1». У першій лізі провів 11 матчів. У попередньому спарингу проти закарпатських юнаків Матюшенко записав в свій актив результативну передачу, а у грі проти «Хуста» – гол.

ЗакарпатПост