Чому в закарпатських містах їздять маршрутки, які розсипаються

Чому в невеликому закарпатському місті, через яке протікають дві повноводні ріки, воду подають по годинах? Чому люди терплять незручності, а мер при  цьому має чи не найбільшу в Україні заробітну плату!  Жителі цього райцентру запросили у гості програму «Гроші», а журналісти телеканалу «1+1» покликали на допомогу газету «ЯСНО». Отже, що нам разом вдалося з’ясувати?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Замкові руїни в Хусті – це перлина. Справді, місце неймовірне, але складається враження, що про нього просто забули.

Єдина, туди роблять дорогу, але не за українські гроші. Це – грант, виграний в Угорщини.

Туризм у місті ніяк не розвивається. У Хусті немає навіть управління туризму, якщо таке управління є в районі.

При цьому журналісти не торкнулися теми громадського транспорту, який у Хусті не просто в жалюгідному, а в страхітливому стані. Містом їздять ще радянські драндулети, схожі більше на вози, а не на маршрутки. Самі пасажири у шоці від таких умов, але що їм робити, коли інших варіантів немає, а ціни на таксі чи не найвищі в області! Тому дехто змушений щоденно користуватися таким допотопним страшним транспортом. При цьому, що цікаво, Ужгород і Мукачево вже давно закупили нові і сучасні маршрутки, у яких їздити затишно і комфортно.

Хустяни на такі привілеї не заслужили? Чи просто керівництву міста байдуже на це питання, адже в кожного машини класу люкс і ніхто не думає, що якщо таки до міста приїдуть туристи, як їм буде зручно добиратися кудись на такому потворному транспорті… і чи захочуть вони повернутися до Хуста знову? Відповідь на це питання очевидна!

Чому в Хусті немає цілодобового водопостачання? Чи розвивається туризм? Чому центр хочуть забудувати? Сенсаційне розслідування читайте у газеті ЯСНО від 2 жовтня та у сюжеті програми «Гроші».  • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост