«Він засліпив мене ліхтариком, я не видів, хто іде»: 29-річний закарпатець зарізав 42-річного сусіда

Трагедія сталася 12 грудня 2019 року у Малому Раковці на Іршавщині. Вбивство вражає своєю безглуздістю, адже обидві сторони сходяться на тому, що воно було випадковим. Утім вирок молодик отримав дуже суворий – цілих 12 років позбавлення волі. І крапку у цій справі суд поставив саме цими днями, пише газета ЯСНО.

На дворі було вже темно, та у будинках двох сусідів горіло світло. Іван (імена з етичних міркувань замінено) був напідпитку. Він пішов у надвірний туалет, але чомусь прихопив із собою ножа. Там він зустрів сусіда, який ліхтариком засліпив його. У відповідь закарпатець встромив у живіт Василя  гостре холодне лезо. Чи була сварка між чоловіками – ніхто не знає… бо вбивця не каже, а його жертва уже мертвий.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

На суді Іван свою провину визнав. але переконував, що наміру позбавляти життя 42-річного сусіда у нього не було.

«Було близько 19 години. Я пішов у туалет. Мав при собі ніж, для того щоб відрізати шматок мотузки, оскільки ремонтував вдома димохід. Коли вийшов, побачив світло ліхтарика на своїй земельній ділянці. Почав придивлятись, хто це, але розгледіти нічого не міг. Далі хтось наблизився до мене в притул, без слів двічі ударив у обличчя. Я машинально вихопив ніж і встромив у живіт чоловіка. Він впав на землю, а я взяв телефон і ліхтариком на ньому посвітив на незнайомця, із подивом для себе впізнав Василя. Він уже не говорив. Я перелякався, побіг до хати, покликав  дружину, щоб вона несла подушку та воду, і розповів, що трапилось. Кликав на допомогу також інших сусідів. Вони підклали подушку під Василя, я рукою закривав йому рану, хтось викликав «швидку» та поліцію. До приїзду лікарів ми взяли Василя на руки і понесли на вулицю до «швидкої», яка вже приїхала», – запевнив він.

Дружина померлого закарпатця також виклала свою версію подій того фатального вечора • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “«Він засліпив мене ліхтариком, я не видів, хто іде»: 29-річний закарпатець зарізав 42-річного сусіда

  • 07.10.2020 at 06:41
    Permalink

    Жорстко. Такий термін за нещасний випадак

  • 07.10.2020 at 06:42
    Permalink

    Правду про те, що сталося між ними насправді не дізнається ніхто

  • 07.10.2020 at 06:43
    Permalink

    За вбивство з необережності дають і умовне. Чому тут так?

  • 07.10.2020 at 06:44
    Permalink

    Шкода мужиків

Comments are closed.