Тячівець-таксист згвалтував у Києві керівницю юридичної компанії

Чоловік затриманий, йому готують повідомлення про підозру.

У Голосіївському районі водій таксі зґвалтував клієнтку. Подія трапилась у Голосіївському районі Києва 18 жовтня.

Про це ТСН.ua повідомила пресофіцерка Голосіївського управління поліції Києва Христина Кір’якова.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

“Факт зґвалтування був, чи бив та душив таксист жінку, як пишуть деякі ЗМІ, ми не знаємо, він від будь-яких пояснень відмовляється. Наразі ми чекаємо від прокуратури на підозру”, – уточнила пресофіцерка.

Як повідомив OBOZREVATEL, молода жінка, яка очолює столичну юридичну компанію, відпочивала з подругою в розважальному закладі. Перед його закриттям вона подзвонила у таксі, щоб поїхати додому. Коли машина приїхала, жінка сіла на заднє праве пасажирське сидіння. За кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли клієнтка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї, а потім зупинив машину. Він пересів до жінки на заднє сидіння, почав роздягати, проте вона чинила опір. Злочинець став душити свою жертву, завдав удари по голові, а потім зґвалтував. Після події таксист наказав жінці одягтися й відвіз її додому.

Постраждала одразу ж звернулася в поліцію і викликала швидку допомогу.

Підозрюваний – 45-річний чоловік, який зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області, у столиці орендував житло і працював водієм таксі  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост