Закарпаття передало бійцям 128-ї бригади мобільний лазне-пральний комплекс

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Продовжуємо підтримувати наші військові формування.

Сьогодні разом з головою Мукачівської РВА Едгаром Токарем та підприємцями Свалявщини передали 128-й ОГШБр мобільний лазне-пральний комплекс.

Це вже другий комплекс, який ми передаємо до наших військових формувань у зону ведення бойових дій.

Як і попередній, його розробили та створили власними силами на базі вантажівки з причепом. Було враховано всі пропозиції захисників щодо технічного рішення. Комплекс підтвердив свою ефективність в умовах бойових дій, тож ми працюємо над системним постачанням таких модулів до наших підрозділів.

Комплекс відповідає сучасним гігієнічним та санітарним нормам. Він обладнаний італійською дизельною установкою, яка за 10 хвилин нагріває 100 л води, електричним бойлером, трьома пральними машинами та сушкою для одягу. Комплекс має душові й парну лазню, де, зокрема, встановлена соляна чаша, яка лікує легені. У технічному відсіку спецавтівки є дизель-генераторні установки автономного енергозабезпечення, а також спеціальне обладнання для підключення до зовнішньої мережі. До того ж машина обладнана системою обігріву повітря на пульті дистанційного керування.

Упевнений, що мобільний лазне-пральний комплекс забезпечить потреби бійців у зоні ведення бойових дій. Дякую громаді за ініціативу та підтримку військових формувань.

Стоїмо разом, плече до плеча!

🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!

Слава Україні!

Героям слава!

ЗакарпатПост