63-річний вітчим зґвалтував 13-річну падчерку: дівчинка народила від нього дитину

Дівчинка й нині перебуває під наглядом лікарів.

У Волинській області взяли під варту 63-річного чоловіка, який неодноразово ґвалтував свою 13-річну падчерку. Зрештою дівчинка народила від нього дитину. Нині суд обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як повідомили 2 листопада у Секторі комунікації поліції Волинської області ще в червні 2020 року до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час перевірки за місцем проживання однієї із неблагополучних сімей в районі було виявлено вагітну 13-річну дитину, повідомляє ТСН.

“За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час досудового розслідування, зокрема, після проведення ДНК-експертизи поліцейські встановили, що до зґвалтування дівчини причетний її 63-річний вітчим”, – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Львівщині 50-річному мешканцю Миколаївського району оголосили підозру за вчинення сексуального насилля щодо своєї 24-річної дружини та її 12-річного племінника. Чоловіка арештували за рішенням суду, на час слідства він перебуватиме у СІЗО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост