Серійного вбивцю Люцифера звинуватили у вбивстві 48 в’язнів, яким він відрубав голови

Чоловік 25 років провів за ґратами. Він відрубує своїм жертвам голови, але ні про що не шкодує, бо називає вбитих ним ґвалтівниками та злодіями.

Також на тіла він наносить специфічний знак. Всього на рахунку бразилійця, який відбуває покарання у в’язниці Великобританії, 48 вбивств в’язнів, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Маркос Пауло да Сілва має кличку Люцифер. Йому 42 роки

Вперше його ув’язнили за дрібні крадіжки у 1995 році, коли він мав усього 18 років, і з тих пір, як вважають, кількість вбитих ним склала 48 осіб.

Відомо, що тільки в 2011 році він вбив п’ятьох ув’язнених.

Спочатку Маркоса засудили до семи років ув’язнення. Потім у 1999 році він отримав строк за викрадення вчителя.

Серійний вбивця тепер сам повинен померти за ґратами завдяки численним обвинувальним вирокам, в результаті яких його покарання склало 217 років.

За інформацією правоохоронців, його судили навіть не за всі криваві злочини.

Кажуть, що Да Сільва нещодавно сказав судді: «Я не шкодую про те, що вбив усіх цих людей. Вони були ґвалтівниками та злодіями, які скористалися іншими ув’язненими та пограбували їх».

Люцифер є керівником банди вбивць, створеної з метою вбивства членів ПКС, однієї з провідних банд Бразилії, яку, як вважають, створили ув’язнені для власного захисту.

Тюремні охоронці розповідають, що Маркос покритий татуюваннями, що включають черепи, дияволів та свастику. Його постійно переводять із в’язниці до в’язниці, та він убиває людей в кожній. Психологи стверджують, що він не є психічно хворий, але страждає на розлад особистості і потребує термінового лікування • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост