Вперше у Білому домі оселяться дві німецькі вівчарки

Кандидат від демократів Джо Байден став сорок шостим главою США. Цікаво, що з його перемогою собаки також повернуться до Білого дому через чотири роки. Сім’я Байдена володіє двома чотирилапими, одного з яких вони взяли з притулку • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Разом з родиною Байдена в президентську резиденцію також переїжджають двоє домашніх улюбленців – німецькі вівчарки Мейджор і Шамп. Білий дім не був заселений жодними собаками протягом усього терміну попереднього президента. Дональд Трамп був першим за кілька десятиліть президентом, який не привіз до резиденції тварин. У Барака Обами в Білому домі було дві собаки, Бо і Санні – порода португальських водяних, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Для 12-річного Чемпа, який живе з родиною Байденів з 2008 року, це буде не перший візит до резиденції президента. Він нюхав там усе, коли його господар був віце-президентом Обами.

Два роки тому зграю Байдена доповнив Мейджор, якого сім’я Байден взяла цуценятком із  притулку. У той час його дочка Ешлі звернула увагу батька на пост у Facebook, в якому було написано, що малюки німецької вівчарки з проблемами здоров’я потребують нового будинку.

Оскільки Байден любить німецьких вівчарок і давно хотів взяти на виховання нового домашнього улюбленця, щоб його песик мав компанію, прочитавши пост, зв’язався з гуманітарною асоціацією штату Делавер і усиновив одного з цуценят. «Ми дуже раді вітати Мейджор в нашій сім’ї. Ми також вдячні за роботу, здійснену Асоціацією гуманних штатів Делавер, щоб знайти іншим тваринам нові родини», – сказав Байден тоді CNN • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост