25-річна вчителька спокусила 15-річного учня і погрожувала покінчити з собою, якщо він не свою дівчину

• Хлопець не знав, як порвати стосунки з нав’язливою жінкою

• Її не спиняло те, що він був її учнем і на 10 років молодшим

• Вона шантажувала його та його дівчину, погрожуючи накласти на себе руки

 На той час їй було 25, а йому 15. Вона була його вчителькою. Зараз вона перебуває за ґратами, оскільки суд виніс їй вирок – позбавлення волі за розбещення неповнолітнього • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Протягом двох років жінка змушувала учня до сексу. Йому це так набридло, що хотів понівечити собі статеві органи, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вона допомагала йому у навчанні, а потім тягнула до ліжка. Школяр був настільки розчарований її вимогами, що хотів завдати собі шкоди, аби стати для неї менш привабливим. Але вона планувала собі майбутнє з учнем і готова була на все, аби залишити його при собі. Жінка змусила юнака приєднатися до її класу бойових мистецтв, де цілувала його. Згодом взяла його незайманість у будинку друга, пише газета The Sun.

Коли хлопець намагався їй пояснити, що не кохає її і почав зустрічатись із дівчиною свого віку й вона про це дізналась, написала йому листа з погрозою  покінчити з собою.

Протягом тривалого часу юнак мовчав і терпів. Зараз йому 22, а його колишній вчительці 32.

Фей Макроббі викладала в школі у Беркширі (Англія).

На суді хлопець розповів: «Фей покладалася на мене емоційно, я відчував відповідальність за її почуття. Вона зверталася б до мене, якби їй було сумно, я почав дистанціюватися від своїх друзів та сім’ї. Відносини лише погіршувались, суперечки ставали все частішими, а причини з кожним разом ставали все дурнішими. Я відчував сильну депресію, оскільки не міг ні з ким розмовляти, Фей була моєю єдиною подругою. Я сказав їй, що більше її не люблю. Вона розплакалась, запевнивши, що не може продовжувати життя, якщо ми не будемо разом і додала, що хоче вбити себе. Тоді я б зробив усе, щоб відгородити її від себе, навіть думав про каліцтво статевих органів. Думав, якщо у мене не буде нічого, що її цікавить, вона може залишити мене в спокої».

Також хлопець зізнався про хитрощі, до яких вдавалася його колишня вчителька.

«Фей дізналася про мою нову дівчину і збожеволіла. Вона поставила собі за мету розлучити нас. Я відчував, що хочу втекти. Мені було не по собі стояти голим перед кимось. Це було вперше і  я неймовірно соромився. Але її це заводило. Я почувався брудним, не міг дивитися на себе у дзеркало і відчував, що мою невинність забрали», – запевнив він.

Після того, як стосунки зіпсувалися, хлопець повідомив про все керівництву школи, а там з його дозволу про все розповіли поліції • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост