Чим закарпатцям запам’ятався 2020 рік: у області стало набагато більше мільйонерів

У грудні зазвичай прийнято підбивати підсумки року, що минає. Яким 2020-й був для закарпатців та України загалом? Одне слово – для більшості дуже важким! Пандемія і різні карантинні обмеження жорстоко вдарили по всіх сферах життя. І це відчули на собі майже всі наші земляки. Дехто перехворів коронавірусом, хтось від нього навіть помер. Як відкриті рани, оголилися проблеми зі здоров’ям наших краян. Раніше про це думали далеко не всі, а тепер багато хто задумався над неякісними продуктами з супермаркетів та  вбитим імунітетом від малорухливого способу життя, багатогодинного просиджування перед телевізором чи з телефоном у руках замість того, щоб прогулятися на свіжому повітрі. Цей рік став роком переосмислення найважливіших принципів і великих змін для кожного. На жаль, часто вони були не зовсім позитивні, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Мільйонери

Цей рік був невдалим не для всіх. Комусь він дійсно приніс хороші прибутки. Бо якщо у 2017 році на Закарпатті було лише 26 мільйонерів, у 2018 – 31, у липні цього року – 42, то на початок грудня – уже офіційно – 59. Загалом ці люди задекларували разом статки на загальну суму майже 266 млн гривень. Основна частка доходів у них від отримання спадщини, операцій з рухомим та нерухомим майном,  а також іноземні доходи.

Загалом рік, що минає, був не таким уже й поганим. У житті кожного з нас таки були позитивні моменти, потрібно просто їх пригадати і вміти радіти життю • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост