48-річну закарпатку, яка до смерті побила 78-річну бабусю, взяли під варту

Пенсіонерку з ознаками насильницької смерті виявив її онук та негайно викликав поліцію. Правоохоронці оперативно встановили причетну до смерті потерпілої особу. Підозрюваній загрожує до 10 років ув‘язнення

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції проводять досудове розслідування  за фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 78-річної жінки. 

Йдеться  про інцидент, який трапився 18 грудня у селі  Кузьмино Мукачівського району. 

Повідомлення до поліції про виявлення мертвою пенсіонерку надійшло наступного дня від її онука. Причетну до злочину поліцейські затримали того ж дня. 

Як з’ясувалося, смертельні ушкодження потерпілій спричинила 48-річна односельчанка. Між нею та потерпілою виник раптовий конфлікт, в результаті якого фігурантка умисно нанесла літній жінці удари руками та ногами, після чого викрала мобільний телефон господарки та втекла в невідомому напрямку.

Тоді поліцейські помістили зловмисницю до ізолятора тисчасового тримання та кваліфікували її дії за ч.2 ст.121 ( умисне тяжке  тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За фактом вказаних злочинів слідчі вже повідомили їй  про підозру. Також слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання щодо фігурантки запобіжного заходу.

Сьогодні, 22 грудня, Мукачівський міськрайонний  суд розглянув клопотання слідчого та взяв під варту зловмисницю строком на 60 діб.

У справі надалі триває слідство. За скоєне підозрюваній загрожує до 10 років позбавлення волі, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЗакарпатПост