Мертвого чоловіка не пустили на власний похорон, оскільки він прибув на стільці, а не в труні… та ще й без маски

• 29-річному чоловікові було відмовлено у в’їзді на власний похорон, оскільки тіло прибуло сидячи, а не у труні.

• Днями його застрелили вдома разом з батьком  

•  Покійник сидів на стільці біля церкви , а поруч на землі стояло його велике фото

• Дехто з тих, хто прийшов провести його в останню путь, не впізнав і докоряв трупу за те, що він не у масці 

Мертвого чоловіка не хотіли пустити у церкву на церемонію прощання, оскільки це порушувало місцеві традиції і сидячого покійника у храмі ще ніколи не бачили, пише газета ЯСНО.

Цікаво, що більшість із присутніх сприймали труп 29-річного чоловіка за учасника похоронної процесії. Багато хто постійно докоряв йому за те, чому він не у масці, адже у всьому світі зараз пандемія корона вірусу і він, мовляв, ні себе, ні інших не береже, знаходячись у  такому багатолюдному місці. А попрощатись із вбитими батьком та сином зібралося справді дуже багато людей, бо родина була відомою і дуже багатою.

29-річний Че Льюїс  помер після пострілу в своєму будинку в іспанському містечку Дієго Мартін 14 листопада. Його батько Адлей Льюїс, мав 54 роки і також загинув під час нападу.

Тіло Че не поставили у труну, а забальзамували і провезли його до церкви у сидячому стані у катафалку без даху, щоб усі бажаючі могли його побачити.

Химерна похоронна процесія спочатку проїхалася столицею Іспанії, а потім, 25 листопада, вирушила до Дієго Мартіна. При цьому пасажир усе знімав на відео і сидів поруч із покійником усю дорогу. Ще біля мерця сиділо двоє чоловіків, які стежили за тим, щоб труп не впав.

Хресний хід і похорон привернули багато уваги і навіть транслювались в Інтернеті.

На відео в соціальних мережах видно тіло Че, одягнене у білі штани та рожевий піджак і краватку, на стільці біля церкви Святого Іоанна Євангеліста. Здавалося, ніби він когось чекає, поки всередині храму відбувається поховання.

Спочатку багато людей не знали, що чоловік, який тихо й безмовно сидів на подвір’ї у сонцезахисних окулярах, насправді був померлим, незважаючи на те, що його відгородили і що біля нього було встановлено велику фотографію.

Багато людей були переконані, що незнайомець він був частиною похоронної процесії, а інші навіть відкрито знущалися над трупом і кричали на нього за те, що він не одягнув маску під час тривалої пандемії коронавірусу.

Тіло весь час знаходилося на вулиці, оскільки до церкви покійника так і не запустили. Там відспівували лише його батька, який лежав у труні. Після служби батька та сина поховали на цвинтарі Святого Іоанна Євангеліста.

Один із поліціантів, яких викликали на місце події через неприємний інцидент зі священником,  заявив, що чиновники були розчаровані в необережній поведінці похоронного бюро – компанії, яка транспортувала тіло Че.

«Перевезення людей небезпечним способом є правопорушенням із штрафом 750 фунтів стерлінгів, і поліція продовжить розслідування поведінки похоронної компанії в дорозі», – сказав він.

Утім чим таким небезпечним загрожувала така поїздка трупові? Адже що з ним могло відбутись настілки страшне? Невже він міг ще раз померти?

Також правоохоронці повідомили, що розслідують подвійне вбивство і згідно з версією слідства. Родину могли розстріляти через земельну суперечку.

ЗакарпатПост